Artikel top billede

EU godkender japanske NEC's opkøb af KMD

Salget af KMD fra kapitalfonden Advent til japanske NEC går igennem. Europa-Kommissionen har godkendt handlen.

Japanske NEC's køb af KMD er nu godkendt af EU.

Det meddeler Europa Kommissionen i en meddelelse.

Her står der, at NEC's overtagelse af KMD, der blev offentliggjort 27. december, blev modtaget af Europa Kommissionen 15. januar, og siden er overtagelsen blevet gennemgået, men der er ingen problemer.

Derfor får opkøbet til en værdi af otte milliarder kroner grønt lys til at gå igennem.

KMD's nu tidligere ejer, kapitalfonden Advent, havde igennem længere tid afsøgt markedet for at finde en køber, hvilket altså lykkedes kort før nytår.

Det var oprindeligt udmeldingen fra EU-Kommissionen, at den først ville afgøre sagen 19. februar, men sagen har været tilpas enkel til, at opkøbet allerede kunne godkendes nu.

Læs hvad KMD's kunder kan forvente af opkøbet her: Det kan KMD-kunderne forvente af japanske NEC: "Nu får KMD en ejer, der ved, hvordan man behandler kunderne godt"
Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.