Artikel top billede

Erik Kaae forlader it-verdenen efter mere end 20 år - men det lykkedes ham aldrig at lande et job som topchef: "Det er bestemt ikke fordi, at jeg ikke har haft lyst"

Interview: Et ny job som kommerciel direktør hos ISS betyder, at Erik Kaae forlader den danske it-branche for første gang i sit voksne liv. På trods af at den tidligere Microsoft-direktør har haft en lang række topposter, er han aldrig nået helt til tops. Nu fortæller han selv, hvorfor det ikke er sket.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs Erik Kaaes egen vurdering af, hvorfor det aldrig er lykkedes ham at lande en stilling som topchef
  • Få den tidligere Microsoft-direktørs bud på, om han vender tilbage til den danske it-sektor
  • Indblik i Erik Kaaes karriere hos de store danske it-virksomheder
606
3:15 min
Med jobskiftet til service-og rengøringsvirksomheden ISS lukker Erik Kaae et mere end 20-år langt kapitel i sit liv.

Manden har tilbragt hele sit voksne arbejdsliv i den danske it-branche.

Karrieren har blandt andet budt på flere ledende stillinger hos Microsoft Danmark, hvor Erik Kaae har bestredet poster som COO, marketing-direktør, salgsdirektør og chef for den danske partnerforretning.

Siden 2014 har han været salgsdirektør i EG, men et kig ned gennem Erik Kaaes CV viser, at én stillingsbetegnelse mangler på trods af de mange chefstillinger:

Erik Kaae har aldrig været topchef i en it-virksomhed.

Det skyldes på ingen måde manglende lyst, ifølge Erik Kaae selv, men han har har et bud på, hvorfor det aldrig er lykkedes ham at lande det absolutte topjob i den danske it-sektor.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter