Artikel top billede

www.peopleimages.com / Yuri Arcurs (Foto: www.peopleimages.com / Yuri Arcurs)

Her er otte spændende projektlederstillinger, der er ledige netop nu

Gå foråret i møde med helt nyt projektlederjob. It-jobbank har fundet otte super-spændende projektlederstillinger, der ledige netop nu.

Ofte betyder en projektlederrolle et konkret ansvar for et projekt med et fastlagt mål og tidsperspektiv.

En projektleder skal ofte påtage sig rollen og opgaven for at planlægge, organisere og overordnet styre det givne projekt, så det ønskede mål nås.

Hvor projektet i sig selv ofte betyder en forandring og/eller en udvikling, har jobbet som projektleder ofte krav om gode kommunikations- og analyse færdigheder.

Banedanmark søger projektledere, København (3.marts)

Har du solid erfaring med SAP-orienterede projekter? Og har du blik for sammenhænge mellem systemer og forretningsudfordringer?

I rollen som projektleder sikrer du alle aspekter gennem projektets levetid. Du afdækker kundens forretningsmæssige behov og omsætter disse til konkrete løsninger.

Du udarbejder den foreskrevne projektdokumentation.

Du står for udbud og kontraktforhandling i samarbejde med IT eller Jura, ligesom du står for den løbende rapportering.

Læs mere om jobbet her

NB! Banedanmark søger også en teknisk it-projektleder. Læs mere om jobbet her

Uptime Development søger en it-projektleder, Vejle (18.marts)

Vil du være med til at skabe fremtidens it-løsninger og løfte standarderne inden for branchen?

Vi leder lige nu efter en projektleder, som er hurtig til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger, er en fremragende kommunikator samt en opmærksom og omsorgsfuld teamleder.

Som projektleder vil du styre projekterne fra identificering af krav til udvikling af løsningen.

Du vil stå for at udarbejde og overholde tidsplaner og budgetter, fastlægge og afgrænse krav, samt udarbejde projektimplementeringsplaner herunder reduktion af risici.

Lyder det interessant? Læs mere om jobbet her

Systemtatic søger en senior projektleder, Aarhus (20.april)

Som senior projektleder sikrer du fremdrift i udviklingen af produktet Columna Clinical Information System, som er en af markedets mest avancerede e-sundhedsløsninger.

Produktet er den mest udbredte løsning i Danmark og bliver brugt af en fjerdedel af landets sygehuse.

Med andre ord har du en central rolle i et produkt i hastig vækst, som har et stort potentiale på det danske såvel som det internationale marked.

I det daglige arbejde leder du et fagligt stærkt og agilt udviklingsteam, som både befinder sig i Danmark og i Rumænien.

Du har overblikket over teamets daglige og fremtidige opgaver.

Samtidigt er du personaleleder med ansvar for, at medarbejderne i teamet trives, hvor du skaber rammerne til at opretholde det høje præstationsniveau.

Læs mere om jobbet og virksomheden her

Velux is looking for a MES Senior Project Manager, Kolding (17. marts)

As a MES Senior Project Manager you will report directly to the Global Technology Development Manager, and you will be responsible for implementing MES in the global production environment.

You will be in charge of creating the roadmap, making the strategy and choosing the software. After the initial phase, you will implement the system in a global scale starting with a test factory, and managing the process with the resources in your project group.

Læs mere her

Landbrugsstyrelsen søger en erfaren projektleder, København (7. marts)

Har du lyst til it-projektledelse og erfaring med at agere som bindeled mellem forretning, data, it og organisatorisk implementering?

Vil du være med til at styrke Landbrugsstyrelsen som en datadrevet styrelse?

Så kom og vær med til at implementere vores digitaliseringsstrategi, hvor BI står højt dagsordenen, og hvor vi i projektet ”Bedre Data Governance” skal sikre fundamentet til vores BI-indsatser.

Du vil blive organisatorisk tilknyttet i it, men du vil skulle arbejde tæt sammen med vores bi-enhed i styrelsen samt med vores forretning i øvrigt.

Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere såvel teknisk som ikke-teknisk, og at du har en god forståelse for såvel forretningsbehov som it-behov.

Læs mere her

Timengo søger en teknisk projektleder/koordinator, Ballerup (13.marts)

Hvis du elsker en bred kontaktflade og flere opgaver på samme tid, så kan du godt læse videre. For du kommer til at kommunikere med både kunder og konsulenter.

Du skal i samarbejde med salg, booking og lederen af Consulting, sikre en effektiv og serviceminded koordinering af vores opgaver i Consulting.

I samarbejde med CTO, uddannelsesansvarlig og den cloud-innovationsansvarlige vil du sørge for at vores konsulenter hele tiden er up to date på vores cloud-platform koncept gennem vidensdeling og uddannelse.

Du holder også styr på, at vores Consulting-afdeling følger vores strategi på cloud og vores leverance/dokumentationsmodeller.

Læs mere om jobbet her

Vertica søger en erfaren it-projektleder, Aarhus (10.marts)

Vil du lede og skabe spændende it-projekter for store danske virksomheder med ambitiøse målsætninger inden for e-handel og online forretning?

Og vil du samarbejde med byens skarpeste og mest sympatiske udviklere og e-handelsspecialister?

Som projektleder hos Vertica kommer du til at holde vores projekter på sporet fra koncept til go live og videreudvikling samt coache dit team, der arbejder agilt med it-udvikling.

Læs om jobbet her

RM-Group søger en projektleder, Allerød (30.marts)

Brænder du for at drive både større og mindre it-projekter? Er du god til at håndtere kunder, og motiveres du af at arbejde struktureret og målrettet, så er du den projektleder, vi søger.

I stillingen som projektleder, er du med i hele processen og er med til at analysere, rådgive og implementere den løsning, kunden har brug for.

Du er løsningsansvarlig og påtager dig det fulde ansvar for dine projekter, og du har samtidig en dybdegående forståelse for kundens arbejdsgange.

Læs om jobbet her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere





Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Der er en masse ledige stillinger derude, og vi har udvalgt 10 it-stillinger fra hele landet, som du kan søge her og nu.

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu
På udkig efter nyt job? Vi har fundet 10 ledige stillinger til dig
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger til dig - søg dem lige her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu