Artikel top billede

Huawei anklager USA for hykleri i spionagesag: "Spørg bare Edward Snowden"

Huawei begynder nu for alvor at gå til modangreb på den amerikanske regering. Selskabet antyder nu, at amerikanerne selv overvåger andre med henvisning til Edward Snowden.

Den kinesiske tele-gigant Huawei er tilsyneladende ved at få nok af amerikanernes vedholdende advarseler om, at selskabet kan blive brugt til at spionere for den kinesiske regering.

Under World Mobile Congress, der i disse dage bliver afholdt i Barcelona, udnyttede bestyrelsesformanden for Huawei lejligheden til endnu engang at afvise rygterne om, at Huawei spionere mod andre lande.

Læs også: USA's advarsel mod Huawei er lykkedes: Europa har forstået sikkerhedsrisikoen, mener regeringen

Men udover at gentage, at det ikke er tilfældet, leverede bestyrelsesformanden Guo Ping også en bredside til amerikanerne.

Prism, Prism on the wall, who is the most trustworthy of them all?" eller mindre poetisk oversat til dansk: “Prism, Prism på væggen der, hvem er den mest pålidelige her.”

Derefter bad han publikum spørge wistlebloweren Edward Snowden, hvis nogen skulle være i tivl om, hvad han mente.

Prism er nemlig navnet på det amerikanske overvågningsprogram, der blev afsløret af netop Edward Snowden.

Amerikanerne har også skærpet tonen over for det kinesiske selskab. Tidligere på ugen lød det sådan her fra den amerikanske regerings ambassadør for cyber- og international kommunikation, Robert L. Strayer.

“Vi ved, at Huawei selv har været bedragerisk og uærlig,” sagde ambassadøren.

Læs også:

Tidligere PET-chefer advarer: Udvist dansk Huawei-ansat kan være en sikkerhedsrisiko

New Zealands forbud mod Huawei kan koste dyrt: Nu kommer den kinesiske straf

Verdens største mobilselskab opfordrer USA til at dele beviser for spinageanklager mod Huawei
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
NNIT åbner igen kontorerne for sine medarbejdere - snart vil alle være tilbage: Her er hele genåbningsplanen
De tomme mødelokaler og stille kontorer er ved at blive udskiftet med en summen af stemmer hos NNIT. Konsulenthuset er i gang med at eksekvere på en genåbningsplan, der skal munde ud i en fuld genåbning af kontorerne.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.