Artikel top billede

Computerworld Summit er nu skudt i gang: Det kan du opleve på årets store it-konference

Nu er dørene slået op til en af Danmarks største it-konferencer, hvor knap 400 it-profesionelle netop har indtaget Radisson Blu i København til en hel dag om, hvordan vi bedst udnytter de mange digitale muligheder.

Digitaliseringen er ikke længere kun et emne der bliver diskuteret i virksomhedernes it-afdelinger.

Det omfatter alle medarbejdere i virksomheden i dag.

Derfor er det også omdrejningspunktet til Compuerworld Summit 2019, der netop nu løber af stablen i København.

Vi har samlet knap 400 it-profesionelle, der i løbet af dagen skal blive klogere på digital tranformation, cloud-strategi og it-sikkerhed.

Deltagerne skal med andre ord få helt konkrete værktøjer til at kunne vælge og bruge de rigtige teknologier til at forbedre virksomheden.

Derfor er alle deltagerne, der primært består af it-beslutningstagere og slutbrugere, efter dagens Summit klædt endnu bedre på til at udnytte de mange mulogheder digitaliseringen rummer.

Nye formater

Årets Summit byder desuden på en række nye formater for de mange deltagere.

Blandt andet CIO Talk, hvor nogle af Danmarks førende CIO's taler sammen om nogle af de emner, de selv arbejder med inden for sikkerhed og digitalisering.

Desuden vil der i løbet af dagen være workshops hvor deltagerne i løbet af 60 minutter får du mulighed for at se, mærke og afprøve, hvordan man helt konkret og rent praktisk kommer i gang med et nyt teknologiområde

Samtidig er der selvfølgelig som altid oplæg fra nogle af Danmarks bedste CIO's der blandt andre tæller årets CIO 2018 Jesper Riis og it-chef hos FLSmidt, Mads Madsbjerg.

Vi dækker selvfølgelig også Compterworld Summit her på Computerworld, så selv hvis du ikke er med, kan du få glæde af flere af pointerne her i spalterne.

Du kan stadig se hele det spændende program her på Computerworld Summit 2019.