Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC går ind på det klassiske it-marked: Salg af it-sikkerhed og dataløsninger skal genrejse den skrantende erhvervsforretning

TDC vil med fem-årig strategi forsøge at genrejse sin erhvervsforretning.

TDC vil skrue kraftigt op for salg af it-services i et forsøg på at genrejse selskabets skrantende erhvervsforretning.

Det fortæller direktør for TDC Erhverv, Michael Moyell Juul, til Finans.

TDC’s erhvervsforretning har ifølge avisen i årevis ‘været et mareridt’ for TDC. I de seneste fem år er omsætningen faldet med en tredjedel og indtjeningen er omtrent halveret.

Løsningen er altså nu i langt højere grad at udfordre de klassiske it-selskaber med salg af services inden for især it-sikkerhed, drift af netværk og håndtering af data - altså klassiske it-services.

“Vores kunder lægger mere og mere data op i skyen, og netværket bliver nerven i virksomhederne. Men der opstår også et sikkerhedsproblem, fordi cyberangreb bliver mere kritiske. Derfor bliver hjørnestenen i vores nye strategi at hjælpe kunderne med at drive deres netværk og sørge for it-sikkerhed 24 timer i døgnet,” siger Michael Moyell Juul til avisen.

TDC præsenterede fornylig seslakbets store satsningsområder for 2019, som bliver det første fulde år med ny direktør, nye ejere og med den nye struktur, som selskabet indførte efter salget for et års tid siden.

Det kan du læse mere om her: Her er TDC’s store satsningsområder i 2019
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere