Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT

Udgivet 18. marts 2019 kl. 10.59
Vi hører stadig historier om kunder, der har en Cisco-router stående i ti eller femten år, uden at den er blevet opdateret.

Vi får også billeder af routerne, og så får vi at vide, at den der router hverken er blevet rørt eller opdateret i over ti år.

Kunderne er pavestolte. Routeren står og laver noget meget specifikt. Jeg vælger at tage det som udtryk for god kvalitet.

Det kan jeg stadig blive forundret over i en tid, hvor den teknologiske udvikling er så ekstrem.

Det er nok nogle af de kunder, der derefter får størst prioritet hos os i forhold til blive opgraderet og få de rette patches.
Niels Münster-Hansen, managing director for specialistorganisationen i Nordeuropa hos Cisco.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itCIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Skab værdi med det samme med Cloud SIEM
Opsporing og respons er to kritiske punkter i den igangværende rejse mod at forbedre din virksomheds sikkerhed. I takt med at trusselslandskabet bliver mere og mere komplekst, så vil en effektiv sporing og responsprogram hjælpe dig med at se truslerne tidligt, og minimere chancen for at angrebet lykkes – kan du undvære det? I dette whitepaper viser vi dig, hvordan du allerede kan se værdien efter få dage og ikke uger eller måneder.