Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT

Udgivet 18. marts 2019 kl. 10.59
Vi hører stadig historier om kunder, der har en Cisco-router stående i ti eller femten år, uden at den er blevet opdateret.

Vi får også billeder af routerne, og så får vi at vide, at den der router hverken er blevet rørt eller opdateret i over ti år.

Kunderne er pavestolte. Routeren står og laver noget meget specifikt. Jeg vælger at tage det som udtryk for god kvalitet.

Det kan jeg stadig blive forundret over i en tid, hvor den teknologiske udvikling er så ekstrem.

Det er nok nogle af de kunder, der derefter får størst prioritet hos os i forhold til blive opgraderet og få de rette patches.
Niels Münster-Hansen, managing director for specialistorganisationen i Nordeuropa hos Cisco.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Forsvarets cyberenhed advarer danske virksomheder: Vi står over for alvorlige trusler fra hackerne
Nye værktøjer. Nye ofre. Nye afpresningsmetoder. De cyberkriminelle har ikke ligget på den lade side under corona-pandemien, viser ny trusselsrapport fra Center for Cybersikkerhed.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.