Artikel top billede

Her er Kinas næste stjernemobil: Huawei P30

Seneste lækkede detaljer om Huaweis næste toptelefon, Huawei P30, lader ikke meget tilbage til fantasien.

Rygterne fyger, her kort op til, at den kinesiske mobilproducent Huawei inviterer verdenspressen til lanceringen af sine næste toptelefoner: Huawei P30 og P30 Pro.

Her er det særligt den notoriske Evan Blass, der sætter gang i rygtemøllen ved at dele et fuldt sæt billeder af den nye toptelefon fra selskabet på Twitter.

Af billederne fremgår det, at begge telefoner vil byde på en skærm, der kryber næsten hele vejen til kanten.

En lidt større P30 Pro får dog en skærm, som rykker endnu tættere på.

Begge telefoner vil få den karakteristiske ’notch’ til et selfiekamera, her er den dog skåret, så den fylder mindst muligt.

Fingeraftryklæseren er ikke til at spotte nogen steder, hvilket indikerer, at den ligesom i Mate 20 Pro vil være skjult under selve skærmen.

Se også: Samsung lancerer lovende stjernetelefoner: Mød Galaxy S10 – i alle dennes vilde varianter

Masser af zoom

Bagsiden på P30-telefonerne vil byde på en trio af kameraer signeret af tyske Leica..

Her vil P30 Pro ifølge netmediet Mysmartprice byde på hele 10x hybrid zoom, mens P30 vil nøjes med 5x zoom.

Hvordan de tre kameramoduler vil fungere, er ikke præciseret endnu, men verserende rygter peger på, at en foldeoptik med optisk zoom kan være med til at give den ekstra zoom, uden behov for at lade kameraet stikke synderligt ud af telefonen.

Inde i motorrummet vil man finde den samme stærke octa-core processor, som i dag regerer i Mate 20 Pro.

De to telefoner vil dog adskille sig ved stikkontakten, hvor Pro-modellen rygtes til at få en kraftig 40w oplader, mens P30 får en 22,5W kviklader.

Præcis hvad den nye P30 kollektion vil byde på, vil Huawei løfte sløret for 26. marts, hvor begge telefoner vil blive offentliggjort.

Se også: Prøvekørt: Huaweis Mate 20 Pro er en tag-selv-buffet af imponerende hardware




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere