Artikel top billede

Tidligere dansk top-CIO i spidsen for ny virksomhed: Bygger blockchain-løsning til online-handel

Interview: Pernille Geneser blev i efteråret fyret hos Bestseller. Nu er den tidligere danske top-CIO tilbage i spidsen for udviklingen af et ny blockchain-baseret løsning, der skal lette nethandlen for både brands, detailbutikker og forbrugerne. Projektet ved navn Ourtradehub har allerede fundet seks investorer, der sammen har skudt flere millioner kroner i virksomheden.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i Pernille Genesers nye virksomhed
  • Bliv klogere på Ourtradehub-teknologien
  • Få en status på hvor langt selskabets er med at lande den første kunde
  • Indsigt i virksomhedens ejerhold
  • Find ud af hvordan den nye platform virker
872
4:30 min
Da Pernille Geneser blev fyret som CIO hos den danske modetøjsgigant Bestseller i november 2018, markerede det startskuddet til et iværksættereventyr for den tidligere danske top-CIO.

Efter fyringen kastede Pernille Geneser, der i 2016 var nomineret Årets CIO, sig straks ind i et nyt blockchain-projekt ved navn Ourtradehub.

Det fortæller Pernille Geneser over for Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.