Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Huaweis it-sikkerhedstopchef: “Vi mener, at industrien bør kopiere det, som vi er i gang med”

Interview: Intet firma i verden er så åbent og transparent som Huawei, lyder det fra selskabets øverste it-sikkerhedschef, briten John Suffolk, som Computerworld har mødt i Huaweis hjemby, Shenzhen. “Vi mener, at hele industrien burde gøre som os,” siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Huaweis sikkerhedstopchef, John Suffolk, mener, at Huawei bør kopieres.
  • Se hvorfor han mener, at overvågningsbeskyldningerne er grundløse uden den mindste tvivl.
  • Se hvorfor han ikke er videre urolig på Huaweis vegne.
  • Vil Huawei vinde 5G-slaget i Europa? Se hvad han svarer.
1.541
7:45 min
Interview: “Huawei er det mest åbne og transparente teknologi-selskab i verden, når det gælder produkter. Ingen andre går så langt som os. Og vi mener faktisk, at hele industrien bør gøre som os.”

Sådan lyder det fra Huaweis øverste chef for cybersikkerhed, briten John Suffolk, som Computerworld mødte i selskabets hjemby, Shenzhen, fornylig.

Som

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Gigabit dropper navnet - nu skal selskabet hedde Wizer: Og det er der særlige grunde til, fortæller direktør Claus Østergaard Olesen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt: Her er grunden til at det nye coronapas har været ramt af tre nedbrud på en uge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Kyhn stopper som CIO hos Nemlig.com

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Jeg har aldrig set en person have så stor indflydelse på et aktivs værdi, som Elon Musk har med et enkelt tweet”


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.