Artikel top billede

Efter fem måneders ventetid: Nu er ny Windows 10-version omsider klar til virksomhederne

Windows 10 version 1809 er nu klar til enterprise-kunder. Udrulningen er begyndt.

Der er ikke længe til, at Microsoft udgiver næste version af deres Windows 10 – den såkaldte Windows 10 version 1903. En lancering en gang i april er planlagt.

For Enterprise-kunder ude i virksomhederne er det dog den forrige version, version 1809, der kan ses frem til i disse dage.

Computerworlds amerikanske søstermedie oplyser, at Microsoft nu indleder udrulningen af den seneste Windows 10 version til enterprise-kunder.

Det sker efter, at Windows 1809 blev lanceret med en stribe graverende fejl 2. oktober 2018.

Det var fejl, der i første omgang tvang software-virksomheden til at trække opdateringen tilbage og udskyde udrulningen. Først 13. november blev Windows 10 1809 klar til sin egentlige debut.

Se også: Seneste Windows 10-opdatering er endnu en fiasko – se hvor kæden falder af for Microsoft i processen

Forhalingen betød samtidigt, at Microsofs ’business-ready’ udgivelse har ladet vente på sig.

Hvor denne typisk plejer at udkomme omkring 100 dage efter lanceringen, skulle der gå 135 dage før Windows 1809 til virksomheder fik det grønne lys.

Hvorvidt den seneste opdatering er driftssikker nok, bliver der dog stadigt stillet spørgsmålstegn ved.

Førende skribenter hos medierne ’AskWoody’ samt Computerworld.com peger på, at der fortsat er en stribe bugs, som ikke er fejlrettede og anklager Microsoft for ikke at være dedikerede nok til at kvalitetssikre deres softwareopdateringer.

Du kan læse om alle nyhederne i det seneste Windows 10 her: Microsoft slipper ny Windows 10 løs: Her er alle nyhederne

Læs også:

Microsoft har i al stilhed trukket lancering af Windows Server 2019/1809 tilbage - nu svæver både Windows 10-opgradering og Server 2019 i det uvisse

Tre måneder forsinket: Den skandaleramte Windows 10-opdatering ‘1809’ ruller nu omsider automatisk ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere