Artikel top billede

Efter fem måneders ventetid: Nu er ny Windows 10-version omsider klar til virksomhederne

Windows 10 version 1809 er nu klar til enterprise-kunder. Udrulningen er begyndt.

Der er ikke længe til, at Microsoft udgiver næste version af deres Windows 10 – den såkaldte Windows 10 version 1903. En lancering en gang i april er planlagt.

For Enterprise-kunder ude i virksomhederne er det dog den forrige version, version 1809, der kan ses frem til i disse dage.

Computerworlds amerikanske søstermedie oplyser, at Microsoft nu indleder udrulningen af den seneste Windows 10 version til enterprise-kunder.

Det sker efter, at Windows 1809 blev lanceret med en stribe graverende fejl 2. oktober 2018.

Det var fejl, der i første omgang tvang software-virksomheden til at trække opdateringen tilbage og udskyde udrulningen. Først 13. november blev Windows 10 1809 klar til sin egentlige debut.

Se også: Seneste Windows 10-opdatering er endnu en fiasko – se hvor kæden falder af for Microsoft i processen

Forhalingen betød samtidigt, at Microsofs ’business-ready’ udgivelse har ladet vente på sig.

Hvor denne typisk plejer at udkomme omkring 100 dage efter lanceringen, skulle der gå 135 dage før Windows 1809 til virksomheder fik det grønne lys.

Hvorvidt den seneste opdatering er driftssikker nok, bliver der dog stadigt stillet spørgsmålstegn ved.

Førende skribenter hos medierne ’AskWoody’ samt Computerworld.com peger på, at der fortsat er en stribe bugs, som ikke er fejlrettede og anklager Microsoft for ikke at være dedikerede nok til at kvalitetssikre deres softwareopdateringer.

Du kan læse om alle nyhederne i det seneste Windows 10 her: Microsoft slipper ny Windows 10 løs: Her er alle nyhederne

Læs også:

Microsoft har i al stilhed trukket lancering af Windows Server 2019/1809 tilbage - nu svæver både Windows 10-opgradering og Server 2019 i det uvisse

Tre måneder forsinket: Den skandaleramte Windows 10-opdatering ‘1809’ ruller nu omsider automatisk ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.