Artikel top billede

Microsoft giver Surface Book 2 en turboladning med nye processorer

Microsofts topbærbar kan nu udstyres med kraftigere processorer.

Microsofts fine dyre hybrid-laptop, Surface Book 2 med 13,5 tommer display, får sin første hardware-opdatering i godt halvandet år.

Modelnummeret er den samme, hvorfor den fortsat hedder Surface Book 2 og ligner sin forgænger på en prik.

Indmaden får dog et mærkbart boost i den billigere Core i5 variant, som nu kan ekviperes med en 8. generations Core i5-8350U CPU fra Intel.

Her får du en maskine med quad-core processor, der snurrer med mellem 1,7 og 3,6 GHz med dobbelt så mange processorkerner som den Core i5 7300U fra tidligere. Ydelsesmæssigt vil den sandsynligvis matche sin kollega i Surface Laptop 2 serien, som tidligere på året fik sig en lignende opdatering.

Se også: Test af Microsoft Surface Laptop 2: En genial laptop - hvor Microsoft begår nogle sløje svipsere

Den ny model overtager samme prispunkt som sin forgænger og løber derfor op i 13.299 kroner for en model med 256gb ssd-lager ombord.

Sidste års begyndermodel forbliver dog i modelprogrammet, som nu debuterer ved 8.999 kroner for en model med 256 gb ssd-lager ombord, omkring en tredjedel billigere end tidligere.

Mens Microsoft i øjeblikket opdaterer deres bærbare hardware, inviterer selskabet 17. april til en officiel introduktion til deres avancerede 50-tommer store samarbejdstavle, Surface Hub 2, hvor blandt andet pris og tilgængelighed vil offentliggøres.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere