Artikel top billede

Microsoft giver Surface Book 2 en turboladning med nye processorer

Microsofts topbærbar kan nu udstyres med kraftigere processorer.

Microsofts fine dyre hybrid-laptop, Surface Book 2 med 13,5 tommer display, får sin første hardware-opdatering i godt halvandet år.

Modelnummeret er den samme, hvorfor den fortsat hedder Surface Book 2 og ligner sin forgænger på en prik.

Indmaden får dog et mærkbart boost i den billigere Core i5 variant, som nu kan ekviperes med en 8. generations Core i5-8350U CPU fra Intel.

Her får du en maskine med quad-core processor, der snurrer med mellem 1,7 og 3,6 GHz med dobbelt så mange processorkerner som den Core i5 7300U fra tidligere. Ydelsesmæssigt vil den sandsynligvis matche sin kollega i Surface Laptop 2 serien, som tidligere på året fik sig en lignende opdatering.

Se også: Test af Microsoft Surface Laptop 2: En genial laptop - hvor Microsoft begår nogle sløje svipsere

Den ny model overtager samme prispunkt som sin forgænger og løber derfor op i 13.299 kroner for en model med 256gb ssd-lager ombord.

Sidste års begyndermodel forbliver dog i modelprogrammet, som nu debuterer ved 8.999 kroner for en model med 256 gb ssd-lager ombord, omkring en tredjedel billigere end tidligere.

Mens Microsoft i øjeblikket opdaterer deres bærbare hardware, inviterer selskabet 17. april til en officiel introduktion til deres avancerede 50-tommer store samarbejdstavle, Surface Hub 2, hvor blandt andet pris og tilgængelighed vil offentliggøres.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.