Artikel top billede

Direktørfyring i Kolding Kommune skaber it-rokade: Veteran bliver ny it-chef

En sag om et overforbrug på 29 millioner kroner i Kolding Kommune får nu også konsekvenser for kommunens it-afdeling. Her er der udpeget en ny it- og digitaliseringschef, da den hidtidige it- og digitaliseringschef nu skal være økonomichef.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i rokaden i Kolding Kommune
  • Bliv klogere på sagen hvor en forvaltning iKolding Kommune har haft et overforbrug på 29 millioner kroner
  • Læs om den nye it-digitaliseringschef ser sig selv i stillingen på længere sigt
571
3 min
Et overforbrug på hele 29 millioner kroner i børne- og uddannelsesforvaltningen i Kolding Kommune får nu også konsekvenser fra kommunens it-afdeling.

Overforbruget kostede i

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.