Artikel top billede

Dansk robotfirma konkurs: 30 ansatte er suspenderet i to uger

Robotvirksomheden Blue Workforce er gået konkurs. Selskabets 30 ansatte er blevet suspenderet i 14 dage, men går herefter en uvis fremtid i møde.

Det Aalborg-baserede robotfirma Blue Workforce er gået konkurs.

Det bekræfter stifter Preben Hjørnet, der også er administrende direktør for selskabet, over for Finans.

"Vi havde en redningsplan, men kom bare ikke i mål. Nu håber jeg, at det lykkes at føre virksomheden videre i en ny konstruktion," siger Preben Hjørnet til mediet.

Han fortæller, at konkursen blev en realitet som følge af kikset en finansieringsrunde, der skulle redde selskabet, men der ikke var opbakning i virksomhedens ejerkreds.

Uvis fremtid for de 30 ansatte

Dermed virksomhedens kasse tom, selvom Blue Workforce har formået at hente 30,3 millioner kroner i kapitalindsprøjtninger fra ejere og investorer, som blandt andet involveret en kinesisk partner og flere danske fonde, i løbet af de seneste to år.

Det danske robotfirma råder over 30 ansatte og har datterselskaber i USA, Kina og Schweiz.

Konkursen betyder samtidigt, at fremtiden for de 30 ansatte er uvis.

Foreløbigt er de 30 ansatte blevet suspenderet i to uger, mens konkursboets kurator håber på at finde en løsning for dem, inden tidsfristen udløber.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere