Artikel top billede

Dansk it-firma vinder britisk kæmpekontrakt

Det danske selskab Liva Healthcare vinder stor kontrakt med det britiske sundhedsvæsen.

Det danske startup-selskab Liva Healthcare er kommet ind i varmen i det britiske sundhedsvæsen, hvor selskabet nu er blevet udpeget som en ud af fem leverandører til stort forebyggelsesprojekt.

“Det er en kæmpe landvinding for os og en vigtig blåstempling,” lyder det fra selskabets direktør, Kristoffer From, i en udsendt meddelelse, som du finder her.

Selskabet kalder kontrakten for ‘afgørende.’

Aftalen er kommet i stand, efter Liva Healthcare har været i gang med et pilotprojekt i Storbritannien i to år.

Selskabet står bag en digital platform, der anvendes til at coache og vejlede patienter.

“Livas forskning viser, at man via sin platform kan rulle prædiabetes tilbage for over 30 procent af patienterne gennem personlig digital coaching om deres livsstil,” lyder det fra selskabet.

Liva Healthcare er stiftet af Rune Bech (Netdoktor), Carl Brandt (Slankedoktor) og Kristoffer From (Sundhedsdoktor) og har tidligere sundhedsminister Carsten Koch som formand for bestyrelsen.

Mediet MedWatch skriver, at kontrakten med det britiske sundhedsvæsen tidligere er blevet oplyst til at være 819 millioner kroner værd.

I dag er det dog uklart, hvor stor en del af dette beløb, der vil tilfalde Liva Healthcare i de tre år, som kontrakten gælder.

"Men det er samlet set formentlig den største kontrakt, der endnu kan vindes i Europa inden for forebyggelse. NHS i England er klart frontløbere på dette felt og ønsker at bruge penge på at forebygge diabetes frem for blot at behandle det, når det er uigenkaldeligt," siger Kristoffer From til mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.