Artikel top billede

Kombit søger test-personer til Aula - se her hvordan du søger om at komme med

Kombit søger 63 danskere, der vil være med til at teste det nye skolesystem, Aula. Det kræver ingen særlige forudsætninger, meddeler Aula. Se her, hvordan du søger om at komme med.

Inden for nogle måneder skal Forældreintas afløser, Aula, for alvor rulles i de danske skoler, og de første pilottest af det nye system er godt i gang.

Nu søger kommunale Kombit en række danskere, der vil være med til at teste Aula i en såkaldt accept-test, der løber af stablen i slutningen af april.

Kombit er konkret på udkig efter 63 personer, der hver især skal afprøve bestemte områder af Aula, meddeler Kombit her.

De tæller blandt andet forældre til børn på forskellige trin i skole-systemet, skole-sekretærer, ledere, elever og pædagoger.

“Du deltager i din rolle som for eksempel medarbejder eller forælder og skal ikke have nogen særlige forudsætninger - udover at være dig,” meddeler Kombit.

Testen finder sted i København fra 23. til 26. april i København.

Du kan se, hvordan du melder dig som forsøgsperson her.

Aula skal afløse det bedagede SkoleIntra-systemet, og systemet blev sendt i pilottest i fire kommuner tidligere på året.

Det nye systems brugergrænseflade er inspireret af blandt andet Facebook og skal inspirere til blandt andet intuitiv opload af billeder, opslag og lignende.

Du kan læse mere om SkoleIntra her: Nu er skoleintras afløser sat på afgørende prøve: Odder Kommune udruller kæmpe Aula-system på under tre timer

Læs også:

Efter hård kritik lover kommunerne nu store forbedringer i Forældreintras afløser: "Aula er et toptunet, helt moderne system, som er mere enkelt"

Folkeskolernes nye Aula er ved at være klar - designes med inspiration i Facebook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere