Kombit søger test-personer til Aula - se her hvordan du søger om at komme med

Kombit søger 63 danskere, der vil være med til at teste det nye skolesystem, Aula. Det kræver ingen særlige forudsætninger, meddeler Aula. Se her, hvordan du søger om at komme med.

Inden for nogle måneder skal Forældreintas afløser, Aula, for alvor rulles i de danske skoler, og de første pilottest af det nye system er godt i gang.

Nu søger kommunale Kombit en række danskere, der vil være med til at teste Aula i en såkaldt accept-test, der løber af stablen i slutningen af april.

Kombit er konkret på udkig efter 63 personer, der hver især skal afprøve bestemte områder af Aula, meddeler Kombit her.

De tæller blandt andet forældre til børn på forskellige trin i skole-systemet, skole-sekretærer, ledere, elever og pædagoger.

“Du deltager i din rolle som for eksempel medarbejder eller forælder og skal ikke have nogen særlige forudsætninger - udover at være dig,” meddeler Kombit.

Testen finder sted i København fra 23. til 26. april i København.

Du kan se, hvordan du melder dig som forsøgsperson her.

Aula skal afløse det bedagede SkoleIntra-systemet, og systemet blev sendt i pilottest i fire kommuner tidligere på året.

Det nye systems brugergrænseflade er inspireret af blandt andet Facebook og skal inspirere til blandt andet intuitiv opload af billeder, opslag og lignende.

Du kan læse mere om SkoleIntra her: Nu er skoleintras afløser sat på afgørende prøve: Odder Kommune udruller kæmpe Aula-system på under tre timer

Læs også:

Efter hård kritik lover kommunerne nu store forbedringer i Forældreintras afløser: "Aula er et toptunet, helt moderne system, som er mere enkelt"

Folkeskolernes nye Aula er ved at være klar - designes med inspiration i Facebook

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.