Artikel top billede

Kombit søger test-personer til Aula - se her hvordan du søger om at komme med

Kombit søger 63 danskere, der vil være med til at teste det nye skolesystem, Aula. Det kræver ingen særlige forudsætninger, meddeler Aula. Se her, hvordan du søger om at komme med.

Inden for nogle måneder skal Forældreintas afløser, Aula, for alvor rulles i de danske skoler, og de første pilottest af det nye system er godt i gang.

Nu søger kommunale Kombit en række danskere, der vil være med til at teste Aula i en såkaldt accept-test, der løber af stablen i slutningen af april.

Kombit er konkret på udkig efter 63 personer, der hver især skal afprøve bestemte områder af Aula, meddeler Kombit her.

De tæller blandt andet forældre til børn på forskellige trin i skole-systemet, skole-sekretærer, ledere, elever og pædagoger.

“Du deltager i din rolle som for eksempel medarbejder eller forælder og skal ikke have nogen særlige forudsætninger - udover at være dig,” meddeler Kombit.

Testen finder sted i København fra 23. til 26. april i København.

Du kan se, hvordan du melder dig som forsøgsperson her.

Aula skal afløse det bedagede SkoleIntra-systemet, og systemet blev sendt i pilottest i fire kommuner tidligere på året.

Det nye systems brugergrænseflade er inspireret af blandt andet Facebook og skal inspirere til blandt andet intuitiv opload af billeder, opslag og lignende.

Du kan læse mere om SkoleIntra her: Nu er skoleintras afløser sat på afgørende prøve: Odder Kommune udruller kæmpe Aula-system på under tre timer

Læs også:

Efter hård kritik lover kommunerne nu store forbedringer i Forældreintras afløser: "Aula er et toptunet, helt moderne system, som er mere enkelt"

Folkeskolernes nye Aula er ved at være klar - designes med inspiration i Facebook
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere