Artikel top billede

Ny KL-direktør vil skrue op for kommunal digitalisering og have tættere samarbejde med Kombit

KL’s nye digitale direktør, Christian Harsløf, vil skrue op for både digitaliserings-tempoet og samarbejdet med Kombit.

KL’s nye digitaliseringsdirektør, Christian Harsløf, vil skrue op for både det tempo, som digitaliseringen foregår i, samt for samarbejdet med Kombit, siger han til ITWatch

Det sker efter, at Computerworld for nogle uger siden kunne fortælle, at Christian Harsløf tiltrådte som ny direktør for digitaliseringsområdet i KL, efter han nåede at være ansat i Deloitte i blot 18 dage.

Det kan du læse mere om i dette interview her: Her er KL's nye direktør for digitalisering: Christian Harsløf nåede at være i Deloitte i blot 18 dage, inden han sagde op igen.

Christian Harsløf siger til mediet, at kommunerne nu er klar til at tage hul på den næste fase af digitaliseringen.

“Vi har de seneste 10 år arbejdet med at få skabt en grundlæggende it-infrastruktur. Det, der er et hovedsigte i den nye strategi, er at høste gevinsterne af at have en fælles infrastruktur,” siger han.

Han påpeger desuden, at det er hans plan, at Kombit og KL skal rykke endnu tættere sammen og have en tættere dialog, som er tættere koordineret, som han siger.

Det kommer til at udmønte sig i flere møder og tættere kobling mellem de to organisationernes bestyrelser.

Christian Harsløf fortalte for to uger siden til Computerworld i samme dur, at komunerne skal være frontløbere i den digitale omstilling i Danmark.

“Vi har en ambition om at gå forrest og være dem, der skubber grænserne for, hvad man kan med digitalisering i den offentlige sektor. Det vil jeg gerne måles på, når der er gået nogle år,” fortalte han til os i forbindelse med ansættelsen.

Dengang sagde han også, at det var hans plan, at KL skulle være med få digitaliseringen 'forankret bredt i vores velfærdsområder i samarbejde med markedet og resten af den offentlige sektor.'

Læs også: Her er KL's nye direktør for digitalisering: Christian Harsløf nåede at være i Deloitte i blot 18 dage, inden han sagde op igen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere