Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Stort pensionsselskab i it-nedbrud: Brugere kan ikke længere se deres oplysninger

Et timelangt nedbrud hos forsikrings- og pensionskoncernen Topdanmark betyder, at brugere må gå forgæves efter deres pensionsoplysninger på nettet.

”Det er sket en fejl” – det er den besked der plager en stribe brugere hos pensionsselskabet Topdanmark, når de forsøger at tilgå deres pensionsoplysninger.

Samtidig kan oplysningerne heller ikke indhentes igennem pensionsinfo, erfarer Computerworld.

Fejlen, som i timevis har plaget de berørte brugere, skyldes ifølge Topdanmarks kommunikationsdirektør Jens Langergaard forlængede svartider, som kan berøre de flere hundrede kunder der dagligt søger efter deres pensionsinfo.

”Der er i dag perioder med lange svartider, når man skal ind i sine pensionsoplysninger. Det betyder, at nogle af de 4-500 kunder der på en gennemsnitsdag søger deres pensionsoplysninger, oplever en fejl-meddelelse,” skriver han i en mail til Computerworld.

Jens Langergaard beklager de lange svartider for de berørte kunder og skriver i sit mail-svar at fejlen er blevet identificeret og i øjeblikket bliver adresseret. Problemet skulle blive løst i løbet af dagen.

Han pointerer samtidigt, at fejlmeddelelserne ikke skyldes det nye administrationssystem som selskabet introducerede i begyndelsen af april måned.

”Årsagen er identificeret og det er ikke fejl i vores nye administrationssystem, der er årsagen, men samspillet til hjemmesidens selvbetjenings-services. Vi forventer, at problemet med lange svartider er løst i løbet af dagen, og beklager overfor de kunder, der måtte have oplevet det,” lyder det i mailen fra selskabets kommunikationsdirektør.

Læs også: Topdanmark satser tungt på RPA: "20-40 procent af vores medarbejdere vil blive kraftigt berørt af automatisering de kommende 10 år"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere