Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Sophie Løhde afviser kritik af eksplosiv brug af it-konsulenter i staten: “Man kan ikke have tårnhøje ambitioner inden for digitalisering uden at skulle købe sig til de rigtige specialiserede kompetencer ude i byen"

En ændring i opgørelsen betyder ifølge innovationsminister, Sophie Løhde (V), at antallet af it-konsulenter ikke er steget i det omfang, som regeringen ellers tidligere er blevet kritiseret for.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvorfor innovationsminister, Sophie Løhde (V), ikke mener, at man kan sammenlignet forbruget af it-konsulenter i 2015 med 2018
  • Hvad regeringen har tænkt sig at gøre for at nedbringe antallet af it-konsulenter i fremtiden
652
3:30 min
“Brugen af konsulenter har nået et for højt niveau,” indledte innovationsminisiter, Sophie Løhde (V), med at sige, da hun onsdag var indkaldt til samråd om ministeriernes brug af konsulenter.

Staten brugte

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.