Artikel top billede

Giv medarbejderne en digital assistent: Nu fungerer Googles stemmestyrede Assistant med G Suite

Den stemmestyrede assistent spiller nu sammen med Googles enterprise-kontorpakke, G Suite. Dertil kommer en stribe nye features til virksomhedskunder.

Googles professionelle kontorpakke, G Suite, bliver smartere. Det oplyser søgegiganten ved dets årlige Cloud Next messe.

Selskabet fortæller blandt andet, hvordan G Suite integrerer selskabets stemmestyrede ’Assistant’ med kontorpakken.

Assistant kan eksemepelvis synkroniseres med Googles kalender-app, hvilket gør det muligt at spørge assistenten om, blandt andet hvor og hvornår ens næste møde skal foregå. Ændringerne foregår på tværs af platforme og er tilgængelige fra denne uge, men er dog fortsat stadig kun i beta.

Læs også: Guide: Sådan kommer du i gang med den spritnye danske version af Google Assistant

Nye features

Google tilbyder andre nye features, som kan lette arbejdsgangene med G Suite.

I de kommende måneder vil Googles tillade ’Add-Ons’, som vil give brugerne mulighed for at tilgå deres foretrukne apps, eksempelvis projektstyrings eller CRM-værktøjer, via G Suites sidepanel, fremfor at skulle skifte mellem apps og faner.

Dertil kommer nye søgefunktioner og mulighed for at tilføje metadata til filer i Googles Drive cloudlager. Google Search vil fremover også understøtte ’Cloud Search’ hos udvalgte enterprise-kunder til søgning af informationer på tværs af organisationen.

Du kan læse om alle nyhederne i G Suite på selskabets cloud-blog.

Læs også: Google hæver priserne på Office-rivalen G Suite med 20 procent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere