Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Fujitsu vinder seks-årig kontrakt til 20 millioner kroner med Brøndby Kommune

Brøndby Kommune har tildelt Fujitsu en seksårig kontrakt til en værdi af 20 millioner kroner med mulighed for to års forlængelse. Som en del af aftalen bliver EG underleverandør til kommunen.

Fra det kommende årsskifte og mindst seks år frem bliver det japanske Fujitsu, der skal levere administrationssystemet til Brøndby Kommune.

Det står klart, efter Brøndby Kommune har valgt Fujitsus økonomisystem Prisme 2015 på en seksårig aftale med option på yderligere to års forlængelse.

Kontrakten har en værdi af 20 millioner kroner for Fujitsu.

Brøndby Kommune bliver den ottende danske kommune til at implementere Prisme 2015-systemet.

Kolding Kommune, Gentofte Kommune, Frederiksberg Kommune, Høje Taastrup Kommune, Ballerup Kommune, Varde Kommune og Fredensborg Kommune er allerede overgået til den nye Prisme-platform

"Vi er meget tilfredse med, at Brøndby Kommune har valgt at fortsætte og udvikle vores allerede eksisterende samarbejde omkring økonomistyringen og nu også udvide det til at omfatte løn- og vagtplansystemet EG Optima. Vi ser meget frem til snarest at tage hul på implementeringen af Prisme 2015 og sætte yderligere skub i den digitale udvikling af kommunen," lyder det fra David Lange, der er salgsdirektør og industrileder for offentlig sektor i Skandinavien i Fujitsu, i en meddelelse til Computerworld.

Læs også: Fujitsu besejrer Netcompany og Formpipe i kampen om nyt it-system til Københavns Kommune: "Det er den største aftale, som vi har indgået i 2018"

EG bliver underleverandør

Som en del af aftalen skal EG som underleverandør for Fujitsu levere løn- og vagtplansystemmet EG Optima til Brøndby Kommune.

"Vi har haft et rigtig godt samarbejde, som vi gerne vil styrke og bygge videre på. Vi glæder os meget til at få det nye systemlandskab op og køre, og vi har store forventninger til, at det kan modernisere både økonomistyringen og lønområdet yderligere via automatisering, mere effektive processer og nye funktionaliteter. Samtidig får vi med valget af EG to løsninger, der i højere grad spiller sammen," lyder det i meddelelsen fra økonomichef i Brøndby Kommune, Rasmus Møller.

Brøndby Kommune er den fjerde offentlige kunde, der har valgt at tage EG’s nye vagtplansystem EG Optima i brug.

Læs også: Fujitsu vinder it-udbud om drift og infrastruktur til 40 millioner i Høje-Taastrup KommunePremium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.