Artikel top billede

Samsung tilbagekalder sin foldbare telefon: Flere defekte enheder i omløb

De første brugere af Samsungs første foldbare smartphone, Galaxy Fold, melder om graverende skærmproblemer.

Samsung tilbagekalder samtlige enheder af deres foldbare Galaxy Fold telefon blot få dage før enheden salgsdebut 26. april. Det skriver Reuters.

Tilbagekaldelsen foregår efter, at flere anmeldere melder om ødelagte skærme. Efter få dages brug melder en håndfuld af de første anmeldere af telefonen om buler og revner i displayet eller blinkende skærme.

Netop skærmen skulle blive Galaxy Folds definerende features, ved at tilbyde to skærme, hvoraf den ene kan klappes ud til at opføre sig som en tabletskærm.

Se også: Prøvekørt: Her er fem ting jeg lærte om livet med en foldbar smartphone

Den sydkoreanske tech-gigant udskyder nu lanceringen af telefonen på ubestemt tid. I sine indledende undersøgelser mener selskabet, at fejlene kan skyldes stød eller slag mod hængslet på den foldbare mobiltelefon.

En person med kendskab til Samsungs underleverandør, KH Vatec Co. Som leverer netop hængslet, påpeger overfor mediet, at Galaxy Folds hængsel er blevet testet udførligt forud for lanceringen.

Samsung Galaxy Fold stod i Danmark til at få forsalgsdebut 26. april med salgsstart 3. maj.

Se også: Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere