Artikel top billede

Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner

Foldemobilen Samsung Galaxy Fold er på vej til de danske telehylder. Samsung og Yousee indgår eksklusiv samarbejde.

Fra og med 26. april, vil danske mobilentusiaster kunne se, prøve og forudbestille en af klodens allerførste foldbare smartphones: Særmobilen Samsung Galaxy Fold med sine to skærme.

Efterfølgende vil de første leverancer ske fra 3. maj. Danskerne vil dermed blive blandt de første, som kan prøve kræfter med de særlige enheder.

Interesserede købere skal dog regne med at have en velpostret pung med, for den vejledende pris lyder på 15.900 kroner. Den dyre enhed vil kunne beses hos udvalgte Yousee-butikker rundt om i landet.

Til den pris inkluderer Samsung dog et særligt tilpasset cover til at beskytte mobilen og et sæt trådløse Galaxy Buds.

Selve mobilen vil dog vække opsigt ved at tilbyde to skærme: En sædvanlig skærm med relativt kompakte dimensioner med en diagonal på 4,6 tommer, mens den vil gemme på en foldbar tabletskærm i sin midte på 7,3 tommer.

Inde i mobilen finder man samme mekanik, som driver Samsungs vilde S10+ 5G frem. Det vil derfor betyde, at mobilen kommer med 12gb RAM, nyeste Exynos octa-core CPU, 512gb lager samt en 5G-antenne og et tredobbelt kamera lige som der findes i S10+.

Se også: Samsung skruer endelig op for ambitionerne med Galaxy S10+: Det er der kommet en ualmindelig helstøbt toptelefon ud af

Telefonerne kommer i farverne Space Silver og Cosmos Black. Samsung tilbyder dog mulighed for at krydre deres valg med accentfarverne ’Martian Green’ eller ’Astro Blue’ på selskabets onlineshop, samsung.com.

Huawei-alternativ truer

Mens Samsung bliver først med sin supermobil herhjemme, truer Huawei med deres kommende bud på en foldbar sag: Mate X.

Her bydes dog kun på en enkelt skærm, der kan klappes sammen til mobilformat. Det giver mulighed for at tilbyde et større areal og en slankere profil.

Huaweis modsvar på Galaxy Fold vil dog først udkomme på et senere tidspunkt, med en planlagt global lancering i andet halvår af 2019.

Læs også:
Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X
Prøvekørt: Her er fem ting jeg lærte om livet med en foldbar smartphone




IT-JOB

REMA 1000

Cloud-specialist

Optum Computational Engineering ApS

SW developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Systemejere/Application Managers til SAP-installationer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere