Artikel top billede

Inde i Maskinen: Teslas vilde løfter, Samsungs pinlige foldbare telefon og EUs krav til de store online-platforme

Inde i Maskinen, podcast: Elon Musk er kommet med vilde løfter om selvkørende biler. Men er de realistiske, og har Elon Musk efterhånden nogen troværdighed tilbage?

Elon Musk er kommet med vilde løfter om selvkørende biler. Men er de realistiske, og har Elon Musk efterhånden nogen troværdighed tilbage?

Det er bare en af flere ting, som vi kommer til at tale om i denne udgave af Inde i Maskinen, hvor vi også taler om Samsungs fadæseramte foldbare smartphone og de privacy-problemer, der kan være forbundet med smart-højttalere.

Vi lægger dog ud med en overset nyhed fra EU, der kan få store konsekvens for folk, som bruger digitale platforme og markedspladser fra blandt andet Amazon, Airbnb og Apple.

Inde i Maskinen er en ny podcast fra Computerworld, der beskæftiger sig med den teknologi og de digitale trends, som i disse år forandrer vores samfund, erhvervsliv og vores alle sammens hverdag.

Jeres værter er Computerworld-journalisterne Niels De Boissezon og Jacob Ø. Wittorff.

Husk du kan abonnere på Inde i maskinen via RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til ndb@cw.dk med din feedback eller din ide.