Artikel top billede

Inde i maskinen: Facebook og Youtubes ansvar for ekstreme ytringer / Kan folketingsvalget bllive det første store meme-valg / Apples store strategiskifte

Podcast: Vi står på tærsklen til et folketingsvalg, der kan blive præget af memes og ekstreme ytringer på digitale platforme. Men hvilket ansvar har Facebook, Google og de andre it-giganter?

Bliver det kommende folketingsvalg et kæmpe ”meme-valg,” og hvilket ansvar har Facebook og Google, når deres platforme bliver brugt til ekstreme ytringer?

Det bliver diskuteret i denne udgave af Computerworlds podcast “Inde i maskinen.”

Udover valgkampen sætter vi også fokus på Facebooks nye privacy-strategi, der blandt indebærer, at selskabet skal transformeres til en besked-tjeneste.

Udsendelsen biver rundet af med en analyse af Apples satsning på streaming og andre abonnementsbaserede tjenester.

Inde i maskinen er en ny podcast fra Computerworld, der beskæftiger sig med den teknologi og de digitale trends, som i disse år forandrer vores samfund, erhvervsliv og vores alle sammens hverdag.

Jeres værter er Computerworld-journalisterne Niels De Boissezon og Jacob Ø. Wittorff.

Husk du kan abonnere på ”Inde i maskinen” via iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Send gerne en mail til Jacob eller Niels på henholdsvis jwi@cw.dk og ndb@cw.dk