Artikel top billede

Inde i maskinen: Facebook og Youtubes ansvar for ekstreme ytringer / Kan folketingsvalget bllive det første store meme-valg / Apples store strategiskifte

Podcast: Vi står på tærsklen til et folketingsvalg, der kan blive præget af memes og ekstreme ytringer på digitale platforme. Men hvilket ansvar har Facebook, Google og de andre it-giganter?

Bliver det kommende folketingsvalg et kæmpe ”meme-valg,” og hvilket ansvar har Facebook og Google, når deres platforme bliver brugt til ekstreme ytringer?

Det bliver diskuteret i denne udgave af Computerworlds podcast “Inde i maskinen.”

Udover valgkampen sætter vi også fokus på Facebooks nye privacy-strategi, der blandt indebærer, at selskabet skal transformeres til en besked-tjeneste.

Udsendelsen biver rundet af med en analyse af Apples satsning på streaming og andre abonnementsbaserede tjenester.

Inde i maskinen er en ny podcast fra Computerworld, der beskæftiger sig med den teknologi og de digitale trends, som i disse år forandrer vores samfund, erhvervsliv og vores alle sammens hverdag.

Jeres værter er Computerworld-journalisterne Niels De Boissezon og Jacob Ø. Wittorff.

Husk du kan abonnere på ”Inde i maskinen” via iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Send gerne en mail til Jacob eller Niels på henholdsvis jwi@cw.dk og ndb@cw.dkComputerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.