Artikel top billede

Pleo, stiftet af Jeppe Rindom (th) og Niccola Perra (tv) i 2015, har sikret sig en ny treciffret millioninvestering i Danmarks største serie B-investeringsrunde.

Danske Pleo lander rekordinvestering på 375 millioner kroner: "Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det"

Den dansk fintech-virksomhed Pleo har netop landet den største serie B-investering nogensinde på det danske marked. Med den nyrejste kapital har Pleo nu samlet over en halv milliard kroner til at tage virksomheden ud på det europæiske marked. "Vi har rigeligt med kontanter," lyder det fra selskabets administrerende direktør. Han har nu brug for masser af folk.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Så mange penge har Pleo landet i Danmarks største serie B-investering nogensinde.
  • Læs administrerende direktør Jeppe Rindoms reaktion på investeringen.
  • Så meget er Pleo værd i dag.
  • Det skal pengene bruges til
  • Sådan kom investeringen i hus.
1.286
6:30 min
Fintech-virksomheden Pleo har i dag hentet en af de helt store investeringer.

I en såkaldt serie B-investering er 375 millioner kroner røget ind på kontoen hos Pleo.

Det fortæller selskabets medstifter og administrerende direktør, Jeppe Rindom, til Computerworld.

"Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det. I øjeblikket er det vildt, men det var det også, da vi var små og fik 100 millioner kroner," fortæller Jeppe Rindom og fortsætter:

"Det er et skulderklap, men vi er også ydmyge omkring, at det handler om fremtiden og i mindre grad om, hvad vi allerede har opnået. Vi har fået en anerkendelse af, at vi har noget, der kan skalere, og at der er en tro på, at det kan blive 10 eller 50 gange vildere."

"Nu skal der leveres," fortsætter Jeppe Rindom, der satser på, at Pleo er gået fra 125 medarbejdere til 400 medarbejdere ved udgangen af næste år.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.