Artikel top billede

Pleo, stiftet af Jeppe Rindom (th) og Niccola Perra (tv) i 2015, har sikret sig en ny treciffret millioninvestering i Danmarks største serie B-investeringsrunde. (Foto: Pleo)

Danske Pleo lander rekordinvestering på 375 millioner kroner: "Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det"

Den dansk fintech-virksomhed Pleo har netop landet den største serie B-investering nogensinde på det danske marked. Med den nyrejste kapital har Pleo nu samlet over en halv milliard kroner til at tage virksomheden ud på det europæiske marked. "Vi har rigeligt med kontanter," lyder det fra selskabets administrerende direktør. Han har nu brug for masser af folk.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Så mange penge har Pleo landet i Danmarks største serie B-investering nogensinde.
  • Læs administrerende direktør Jeppe Rindoms reaktion på investeringen.
  • Så meget er Pleo værd i dag.
  • Det skal pengene bruges til
  • Sådan kom investeringen i hus.
1.286
6:30 min
Fintech-virksomheden Pleo har i dag hentet en af de helt store investeringer.

I en såkaldt serie B-investering er 375 millioner kroner røget ind på kontoen hos Pleo.

Det fortæller selskabets medstifter og administrerende direktør, Jeppe Rindom, til Computerworld.

"Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det. I øjeblikket er det vildt, men det var det også, da vi var små og fik 100 millioner kroner," fortæller Jeppe Rindom og fortsætter:

"Det er et skulderklap, men vi er også ydmyge omkring, at det handler om fremtiden og i mindre grad om, hvad vi allerede har opnået. Vi har fået en anerkendelse af, at vi har noget, der kan skalere, og at der er en tro på, at det kan blive 10 eller 50 gange vildere."

"Nu skal der leveres," fortsætter Jeppe Rindom, der satser på, at Pleo er gået fra 125 medarbejdere til 400 medarbejdere ved udgangen af næste år.