Artikel top billede

Stjernemobilen OnePlus 7 Pro er ude: Kan kendes på sit drømme-display

Den kinesiske mobilproducent OnePlus lancerer for første gang to toptelefoner ud på en gang. Topmodellen OnePlus 7 byder på en yderst lovende mobilskærm.

Den kinesiske telefonproducent har siden debuten i 2014 markeret sig ved hvert halve år at lancere en stærk mobiltelefon til en relativ skarp pris.

Med sine to nye toptelefoner, bryder selskabet med sin tradition, ved i denne ombæring at løfte sløret for to telefoner: En OnePlus 7 samt en mere ambitiøs OnePlus 7 Pro.

Mens OnePlus 7 byder på en hardware-opdatering af efterårets, sigter mobilproducent højere end nogensinde med Pro-varianten som på papiret ser ud til at matche markedets bedste smartphones.

Læs også: OnePlus på vej med overraskelse: Den vilde OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pros yderst lovende display

OnePlus 7 Pro vil markere sig ved at byde på hele 6,7 tommer quad HD+ skærm som får til at fylde hele frontpartiet. Ingen notches eller huller til hverken frontkamera, fingeraftrykslæser eller højttalere her.

Bedriften opnås ved at skjule fingeraftrykslæseren ind i displayet og ved at pakke selfiekameraet i en popup-anordning som springer op efter behov.

Det store lærred er bygget op omkring OLED-teknologi som her leverer HDR10+ farver og kontrast.

Som noget unikt udenfor dedikerede gaming-telefoner fra Razer eller Asus, sørger skærmen for at opdatere sig med 90 Hz, hvilket giver langt mere flydende indtryk end i øvrige smartphones.

Alt i alt leverer OnePlus en glimrende skærmkvalitet, som ifølge skærmspecialisterne fra Displaymate rækker til topkarakteren A+.

Masser af pixels og power

Med OnePlus 7 Pro følger et tredobbelt kamera som byder på en overflod af pixels. Hovedkameraet er på hele 48 megapixels og er parret op med en f/1,7 optik med billedstabilisering, mens det akkompagneres af et teleobjektiv med otte megapixels, 3x zoom, f/2,4 blænde og optisk stabilisering. Kamera-trekløveret afrundes af et ultra vidvinklet 16 megapixels modul med 117 graders synsfelt.

OnePlus 7 nøjes her med et enkelt 48 megapixel kamera med en sekundær optik til portrætfunktioner.

Inde i mobilen snurrer en Snapdragon 855 octa-core processor med 6, 8 eller 12GB RAM samt enten 128 eller 256 gb lager alt efter konfiguration. Softwaren ombord er Android 9.

Batteriet er på i alt 4.000 mAh og kab kvikoplades med OnePlus 'Warp Charge'.

Højere pris

I takt med at OnePlus skruer op for ambitionerne, skruer selskabet også op for priserne som i OnePlus 7 Pros tilfælde debuterer ved 5.399 kroner for en model med 6 gb RAM og 128gb lagerplads.

OnePlus 7’s startpris starter ved et lavere prisleje på 4.299 kroner, ligeledes for 6gb RAM og 128gb lagerplads.

OnePlus 7 Pro salget skydes i gang 21. maj, mens OnePlus 7 får salgsdebut 4. juni.

Se også: Huawei P30 Pro – Denne mobil slår konkurrenterne ud på teknisk knock-out




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere