Artikel top billede

Stjernemobilen OnePlus 7 Pro er ude: Kan kendes på sit drømme-display

Den kinesiske mobilproducent OnePlus lancerer for første gang to toptelefoner ud på en gang. Topmodellen OnePlus 7 byder på en yderst lovende mobilskærm.

Den kinesiske telefonproducent har siden debuten i 2014 markeret sig ved hvert halve år at lancere en stærk mobiltelefon til en relativ skarp pris.

Med sine to nye toptelefoner, bryder selskabet med sin tradition, ved i denne ombæring at løfte sløret for to telefoner: En OnePlus 7 samt en mere ambitiøs OnePlus 7 Pro.

Mens OnePlus 7 byder på en hardware-opdatering af efterårets, sigter mobilproducent højere end nogensinde med Pro-varianten som på papiret ser ud til at matche markedets bedste smartphones.

Læs også: OnePlus på vej med overraskelse: Den vilde OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pros yderst lovende display

OnePlus 7 Pro vil markere sig ved at byde på hele 6,7 tommer quad HD+ skærm som får til at fylde hele frontpartiet. Ingen notches eller huller til hverken frontkamera, fingeraftrykslæser eller højttalere her.

Bedriften opnås ved at skjule fingeraftrykslæseren ind i displayet og ved at pakke selfiekameraet i en popup-anordning som springer op efter behov.

Det store lærred er bygget op omkring OLED-teknologi som her leverer HDR10+ farver og kontrast.

Som noget unikt udenfor dedikerede gaming-telefoner fra Razer eller Asus, sørger skærmen for at opdatere sig med 90 Hz, hvilket giver langt mere flydende indtryk end i øvrige smartphones.

Alt i alt leverer OnePlus en glimrende skærmkvalitet, som ifølge skærmspecialisterne fra Displaymate rækker til topkarakteren A+.

Masser af pixels og power

Med OnePlus 7 Pro følger et tredobbelt kamera som byder på en overflod af pixels. Hovedkameraet er på hele 48 megapixels og er parret op med en f/1,7 optik med billedstabilisering, mens det akkompagneres af et teleobjektiv med otte megapixels, 3x zoom, f/2,4 blænde og optisk stabilisering. Kamera-trekløveret afrundes af et ultra vidvinklet 16 megapixels modul med 117 graders synsfelt.

OnePlus 7 nøjes her med et enkelt 48 megapixel kamera med en sekundær optik til portrætfunktioner.

Inde i mobilen snurrer en Snapdragon 855 octa-core processor med 6, 8 eller 12GB RAM samt enten 128 eller 256 gb lager alt efter konfiguration. Softwaren ombord er Android 9.

Batteriet er på i alt 4.000 mAh og kab kvikoplades med OnePlus 'Warp Charge'.

Højere pris

I takt med at OnePlus skruer op for ambitionerne, skruer selskabet også op for priserne som i OnePlus 7 Pros tilfælde debuterer ved 5.399 kroner for en model med 6 gb RAM og 128gb lagerplads.

OnePlus 7’s startpris starter ved et lavere prisleje på 4.299 kroner, ligeledes for 6gb RAM og 128gb lagerplads.

OnePlus 7 Pro salget skydes i gang 21. maj, mens OnePlus 7 får salgsdebut 4. juni.

Se også: Huawei P30 Pro – Denne mobil slår konkurrenterne ud på teknisk knock-out
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.