Artikel top billede

Apple puster nyt liv i iPod’en – nu kommer en ny variant

Apple lancerer en ny iPod med opdateret hardware og lager.

Selvom det er ved at være tyve år siden, at den første iPod så dagens lys, er der stadigvæk potentielle købere til en ny version af den digitale musikafspiller, ifølge Apple, som denne uge lancerer en ny iPod.

Den nye iPod er en 7. generations iPod Touch, og er med sin 4 tommer store touchskærm og iOS styresystem fuldt ud kompatibel med Apples økosystem af apps og spil.

Med den nye variant tilbyder Apple varierende lagerstørrelser på enten 32, 128 eller 256gb.

Inde i maskinen er en opdatering af hardwaren, så det nu er en Apples A10 Fusion-processor, der driver musikafspilleren frem. Det er samme processor som i dag findes i Apples iPhone 7.

iPod Touch 7 får en debutpris på 1.799 kroner og kommer i farverne pink, sølv, space grey, guld, blå og rød. Dyreste model løber op i 3.599 kroner for en variant med 256gb lagerplads ombord.

Forgængeren iPod Touch 6. gen fik debut i 2015.

Apple har igennem det seneste år budt på opdateringer til mange af deres ældre produktserie.

Selskabet har blandt andet budt på nye versioner af Mac mini, MacBook Air, iPad Air og iPad mini mens en ny Mac Pro forventes at få debut i løbet af 2019.

Se også: Efter 1.475 dages ventetid: Nu er Apple langt om længe klar med en helt ny mini-computer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere