Artikel top billede

Apple puster nyt liv i iPod’en – nu kommer en ny variant

Apple lancerer en ny iPod med opdateret hardware og lager.

Selvom det er ved at være tyve år siden, at den første iPod så dagens lys, er der stadigvæk potentielle købere til en ny version af den digitale musikafspiller, ifølge Apple, som denne uge lancerer en ny iPod.

Den nye iPod er en 7. generations iPod Touch, og er med sin 4 tommer store touchskærm og iOS styresystem fuldt ud kompatibel med Apples økosystem af apps og spil.

Med den nye variant tilbyder Apple varierende lagerstørrelser på enten 32, 128 eller 256gb.

Inde i maskinen er en opdatering af hardwaren, så det nu er en Apples A10 Fusion-processor, der driver musikafspilleren frem. Det er samme processor som i dag findes i Apples iPhone 7.

iPod Touch 7 får en debutpris på 1.799 kroner og kommer i farverne pink, sølv, space grey, guld, blå og rød. Dyreste model løber op i 3.599 kroner for en variant med 256gb lagerplads ombord.

Forgængeren iPod Touch 6. gen fik debut i 2015.

Apple har igennem det seneste år budt på opdateringer til mange af deres ældre produktserie.

Selskabet har blandt andet budt på nye versioner af Mac mini, MacBook Air, iPad Air og iPad mini mens en ny Mac Pro forventes at få debut i løbet af 2019.

Se også: Efter 1.475 dages ventetid: Nu er Apple langt om længe klar med en helt ny mini-computer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere