Artikel top billede

Nets møder massiv kritik for lukrativ løngevinst til ledelsen

De lukrative løngevinster til ledelsen i Nets møder nu massiv kritik fra både politikere og ATP.

Den danske betalingsgigant Nets er ude i et større stormvejr efter det kom frem, at selskabets ledelse står til at indkassere en større løngevinst.

Lønpakken betyder, at selskabets topchef Bo Nilsson og 60 øvrige medarbejdere har mulighed for at investere i et nyt incitamentsprogram, der ifølge dagbladet Børsen kan udløse op til syv milliarder kroner.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

“Vi undrer os over, at de nye ejere tilsyneladende ikke har lyttet bedre efter, når de igen vælger et incitamentsprogram, der er ude af proportioner, i en virksomhed som dels har monopollignende status i Danmark og dels står for kritisk, finansiel infrastruktur i Danmark,” siger ATP’s fondsdirektør Kasper Ahrndt Lorenzen ifølge Finans.

Der er også kritik fra Christiansborg, hvor Dansk Folkeparti ifølge mediet nu bakker rød blok op om et indgreb mod den type millionlønninger.

Dermed tegner der sig et politik flertal for at spænde ben for den type gevinster til danske topchefer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere