Artikel top billede

Her er Apples nye drømmedisplay: Den lokker med 6K opløsning og XDR-farver

Apples nyeste skærm byder på vilde egenskaber til en lige så vild pris.

I kølvandet på lanceringen af Apples mest kraftfulde Mac nogensinde, lancerer selskabet en ny skærm døbt ’Pro Display XDR’.

Her pakker selskabet i alt 6.016 gange 3.384 pixels, svarende til 6K opløsning ned i et 32 tommer stort format, det hele serveret i et flot og slankt aluminiums kabinet som matcher den vilde Mac Pro.

En særlig anke ved skærmen bliver sikkert, at den leveres uden nogen fod. Den skræddersyede fod til Display Pro XDR bliver et tilkøb til 999 amerikanske dollar, altså knap 6.700 kroner.

Skærmen markerer sig samtidigt ved at tilbyde flotte billeder ved både at understøtte det brede DCI-P3 farverum og tilbyde en tårnhøj kontrast.

Det gøres ved blandt andet at tilbyde op til 1.600 nits lysstyrke og 1.000.000:1 kontrast.

Grafikere og andre med høje behov for visuel præcision vil få glæde af, at skærmen er kalibreret fra Apples side af og at den får 10-bits farver.

Apple Pro Display XDR får salgsdebut i efteråret til den nette sum af 4.999 dollar, svarende til knap 33.400 kroner før eventuel told eller afgifter.

Se også: Her er Apples helt nye superkraftfulde computer: Mød den bomstærke Mac Pro
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere