Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Her er Apples nye drømmedisplay: Den lokker med 6K opløsning og XDR-farver

Apples nyeste skærm byder på vilde egenskaber til en lige så vild pris.

I kølvandet på lanceringen af Apples mest kraftfulde Mac nogensinde, lancerer selskabet en ny skærm døbt ’Pro Display XDR’.

Her pakker selskabet i alt 6.016 gange 3.384 pixels, svarende til 6K opløsning ned i et 32 tommer stort format, det hele serveret i et flot og slankt aluminiums kabinet som matcher den vilde Mac Pro.

En særlig anke ved skærmen bliver sikkert, at den leveres uden nogen fod. Den skræddersyede fod til Display Pro XDR bliver et tilkøb til 999 amerikanske dollar, altså knap 6.700 kroner.

Skærmen markerer sig samtidigt ved at tilbyde flotte billeder ved både at understøtte det brede DCI-P3 farverum og tilbyde en tårnhøj kontrast.

Det gøres ved blandt andet at tilbyde op til 1.600 nits lysstyrke og 1.000.000:1 kontrast.

Grafikere og andre med høje behov for visuel præcision vil få glæde af, at skærmen er kalibreret fra Apples side af og at den får 10-bits farver.

Apple Pro Display XDR får salgsdebut i efteråret til den nette sum af 4.999 dollar, svarende til knap 33.400 kroner før eventuel told eller afgifter.

Se også: Her er Apples helt nye superkraftfulde computer: Mød den bomstærke Mac Pro
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere