Artikel top billede

Her er Apples helt nye superkraftfulde computer: Mød den bomstærke Mac Pro

Langt om længe er Apple klar med en ny Mac Pro, som du nu også kan udstyre med en helt ny Apple-skærm.

Apple lancerede mandag aften en helt ny og kraftfuld desktop computer, Mac Pro.

Den nye Mac Pro er ifølge Apple ikke alene den mest kraftfulde Mac nogensinde. Det er også den mest modulære Mac, som verden har set.

Den rummer således bedre muligheder for at udskifte dele og foretage opgraderinger.

Som navnet antyder henvender Mac Pro sig til de professionelle kunder, og den fås blandt andet med en Intel Xeon-processor med 28 kerner, og det blive også muligt at udstyre den med op til 1,5 terabyte ram.

Den bliver også udstyret med otte interne pci-slots, og du kan desuden udstyre den med to styk af det superkraftige Radeon Pro Vega II-grafikkort.

Helt ny skærm

Sammen med den nye Mac Pro lancerer Apple også en ny 32 tommer 6K-skærm, der har en opløsning på 6016 x 3284 pixels.

Ifølge Apple kan den nye Mac Pro understøtte intet mindre end seks skærme, hvilket samlet set giver 120 millioner pixels.

Den nye skærm kan desuden roteres så den kan stå vertikalt. Den nye skærm får det relativt usexede navn Pro Display XDR

Den nye Mac Pro bliver sat til salg til efterårets, og i USA bliver startprisen 5999 dollar, mens skærme bliver sat til salg med startpris på 4999 dollar. Der til kommer en særlig såkaldt pro-stand til 999 dollar (ja, du læste rigtig).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere