Artikel top billede

Her er Apples helt nye superkraftfulde computer: Mød den bomstærke Mac Pro

Langt om længe er Apple klar med en ny Mac Pro, som du nu også kan udstyre med en helt ny Apple-skærm.

Apple lancerede mandag aften en helt ny og kraftfuld desktop computer, Mac Pro.

Den nye Mac Pro er ifølge Apple ikke alene den mest kraftfulde Mac nogensinde. Det er også den mest modulære Mac, som verden har set.

Den rummer således bedre muligheder for at udskifte dele og foretage opgraderinger.

Som navnet antyder henvender Mac Pro sig til de professionelle kunder, og den fås blandt andet med en Intel Xeon-processor med 28 kerner, og det blive også muligt at udstyre den med op til 1,5 terabyte ram.

Den bliver også udstyret med otte interne pci-slots, og du kan desuden udstyre den med to styk af det superkraftige Radeon Pro Vega II-grafikkort.

Helt ny skærm

Sammen med den nye Mac Pro lancerer Apple også en ny 32 tommer 6K-skærm, der har en opløsning på 6016 x 3284 pixels.

Ifølge Apple kan den nye Mac Pro understøtte intet mindre end seks skærme, hvilket samlet set giver 120 millioner pixels.

Den nye skærm kan desuden roteres så den kan stå vertikalt. Den nye skærm får det relativt usexede navn Pro Display XDR

Den nye Mac Pro bliver sat til salg til efterårets, og i USA bliver startprisen 5999 dollar, mens skærme bliver sat til salg med startpris på 4999 dollar. Der til kommer en særlig såkaldt pro-stand til 999 dollar (ja, du læste rigtig).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.