Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Drøje børshug til Bang & Olufsen: Aktien styrtdykker

Den danske elektronikproducent mister en femtedel af sin værdi på under et døgn.

Det har været et drøjt år for den danske elektronikproducent, som denne uge må indkassere endnu en syngende lussing fra børsmarkederne.

Tirsdag 4. juni drattede selskabets aktiekurs 20 procent ned på under et enkelt døgn og nåede sit laveste niveau i fire år: Blot 41 kroner per aktie.

Aktien har siden hentet lidt igen og handles nu for omkring 44 kroner.

Selskabet har lang vej op til højdepunktet fra sommeren 2018, hvor højeste kurs lå omkring 170 kroner.

Aktielussingen kommer efter, at selskabet 31. maj i en børsmeddelelse oplyser, at omsætningen falder med 14 procent, fire procentpoints lavere end de varslede 10 procent.

I sin meddelelse oplyser selskabets administerende direktør Henrik clausen, at man regner med igen at få vækst i omsætningen senere på året.

Den lave aktiekurs vækker nyt liv om et eventuelt opkøb af selskabet, vurderer aktianalytikker Per Hansen fra Nordnet AB, ifølge Bloomberg.

Bang og Olufsen vil præsentere sit årsregnskab 11. juli 2019.

Se også: Headset-duel i luksusklassen: Få ro på kontoret med B&O H9i eller Bose QuietComfort 35 II
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere