Artikel top billede

Datatilsynet anmelder dansk firma til politiet med krav om million-bøde: Har beholdt data på 385.000 kunder

Datatilsynet politianmelder selskabet bag IDEmøbler med beskyldning om, at kæden ikke har slettet data på 385.000 kunder, som reglerne ellers foreskriver.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Datatilsynet vil have IDdesign til at betale bøde på halvanden million kroner.
  • Se hvilke systemer, som Datatilsynet mener, at der er problemer med.
258
1:30 min
Datatilsynet anmelder selskabet bag IDEmøbler-butikkerne, IDdesign, til politiet med krav om, at selskabet skal betale halvanden million kroner i bøde.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”