Artikel top billede

Ni ting du bør bide mærke i i den nye regeringsaftale: Kan få betydning for it-sektoren

Computerworld mener: Mette Frederiksen bliver ny statsminister i Danmark på baggrund af 16 indsatspunkter, som er blevet aftalt med SF, Enhedslisten og Radikale. Her er ni ting i aftalen, som du som en del af it-industrien bør bide mærke i.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se de punkter i den kommende regerings aftalegrundlag, der har betydning for den danske it-verden.
  • Få sat budskaberne i sammenhæng med den virkelige verden.
  • Se hvad de kan komme til at betyde.
1.741
8:45 min
Computerworld mener: Efter flere ugers forhandlinger er Socialdemokratiets Mette Frederiksen klar til at danne regering med støtte fra Enhedslisten, SF og Radikale.

De fire partier er blevet enige om et grundlag for den kommende regering med Mette Frederiksen (S) i spidsen og præsenterede tirsdag aften en aftale på 18 sider.

Aftalen kalder de fire partier for “Retfærdig retning for Danmark” - det er en titel, som Mette Frederiksen tidligere har anvendt.

Du kan læse hele aftaleteksten her.

Mange af punkterne har

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.