Artikel top billede

Det stærkt forsinkede kommunale kæmpesystem, KY, på vej i pilottest: Tre kommuner skal prøvekøre

Kombit er på vej i pilottest med det forsinkede KY. Tre kommuner skal stå for testene.

Kombit er på vej i pilottest med det store it-system Kommunernes Ydelsessystem, der oprindeligt skulle have været leveret med udgangen af 2017, men som er blevet stærkt forsinket.

I et netop udsendt nyhedsbrev meddeler Kombit, at der vil blive gennemført pilottest i august og september.

Pilottestene vil blive gennemført i tre kommuner, nemlig Fredensborg Kommune, Ikast-Brande Kommune og Gentofte Kommune.

Pilottestene vil køre i to uger og vil blive blive gentaget efter evaluering og opsamling.

“Pilottest betyder, at de kommunale brugere der deltager, tester nogle scenarier, de selv udvælger fra deres egen sagsportefølje hjemmefra i et lukket testmiljø. De vil blandt andet fokusere på at afprøve udvalgte beregninger i KY og sammenligne dem med beregninger i KMD Aktiv,” lyder det fra Kombit i nyhedsbrevet.

Det kan du læse her.

Længe undervejs

KY er kommunernes system til kontanthjælp, og det har været længe undervejs.

Projektet blev stærkt forsinket ikke mindst på grund af problemer hos EG, der skulle levere det.

Siden kom Netcompany med ind på banen, men der var fortsat problemer.

Det kan du læse mere om her: EG og Netcompany udskyder stærkt problemfyldt kæmpesystem til kommunerne igen: Bliver nu mindst to et halvt år forsinket.

Der arbejdes nu efter en plan, hvor KY skal være klar til drift i sommeren 2020, hvor udrulningen skal begynde.

Udrulningen ventes at være helt færdig i alle 98 kommuner i sommeren 2021.

Det kan du læse mere om her: Udrulningsplan af forsinket KY-system bliver fremrykket med et halvt år: "Kombit ønsker at minimere perioden, hvor KY og KMD Aktiv sameksisterer".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.