Artikel top billede

Amazon massehyrer i Frankrig: Nærmer sig 10.000 stillinger

Amazon vil inden nytår ansætte yderligere 1.800 medarbejdere i den franske forretning, hvor selskabet støt har udbygget i flere år.

Amazon er godt i gang med at stor-hyre i Frankrig, hvor selskabet har brug for at ansætte yderligere 1.800 medarbejdere inden nytår.

Ifølge Reuters vil det få Amazons samlede franske medarbejderstab op på 9.300 fuldtidsansatte medarbejdere.

Frankrig er sammen med Storbritannien og Tyskland Amazons største markeder i Europa.

Selskabet er tilstede 20 forskellige lokationer i Frankrig - herunde på seks store såkaldte logistik-centre, der er Amazons store lager- og forsendelseshaller, hvorfra de e-handlede varer udgår.

Læs også:

Dansk topchef forventer, at Amazon åbner i Danmark til efteråret: "Amazons indtog får indflydelse på os alle"

Her er Amazons datacenter-planer - og grunden til at Amazon ikke bygger datacentre i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere