Artikel top billede

Datatilsynet lancerer en ny databekymringspostkasse

Bekymrede borgere, der er i tvivl om, hvordan ens data bliver brugt af virksomheder eller offentlige institutioner, kan nu skrive til Datatilsynet, der har åbnet en ny databekymringspostkasse.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i hvorfor Datatilsynet lancerer en databekymringspostkasse
  • Læs hvilken type henvendelser, der skal i postkassen
  • Indsigt i hvordan postkassen fungerer
296
1:30 min
Hvis man som borger er i tvivl om, hvordan ens personoplysninger bliver behandlet, så bliver det nu muligt at lufte bekymringrene.

Datatilsynet lancerer nemlig en ny databekymringspostkasse, som du kan sende dine bekymringer til, hvis du skulle være i tvivl om, hvordan en virksomhed eller offentlige myndigheder benytter dine data.

Det skriver Datatilsynet.

Udover d

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.