Artikel top billede

Her er arbejdsgruppen: Disse personer skal undersøge politiets teledata-skandale

Justitsminister Nick Hækkerup (S) er klar med den arbejdsgruppe, hvis fem medlemmer skal stå for undersøgelsen af politiets tele-sag, som kan have ført til, at skyldige er blevet dømt, og at skyldige er gået fri for straf. Se de fem medlemmer her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se arbejdsgruppen, der skal kaste lys over politiets teleskandale.
  • Se hvad den konkrete opgave bliver for de fem medlemmer.
523
2:45 min
Det har kun taget justitsminister Nick Hækkerup ganske få dage at nedsætte den arbejdsgruppe, der i den kommende tid skal afdække, hvad der er op og ned i den store teledata-sag med politi og de danske teleselskaber i centrum.

Arbejdsgruppen skal klarlægge, hvordan man skal håndtere de sager, hvor telebeviserne er blevet slettet.

Justitsministeriet kan nemlig allerede nu sætte navne på medlemmerne af arbejdsgruppen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.