Artikel top billede

Verdensberømt it-sikkerhedsfirma på vej mod børsnotering i milliard-klassen

It-sikkerhedselskabet McAfee er på vej mod at blive børsnoteret igen, efter selskabet blev købt ud af markedet i 2011.

Det kendte it-sikkerhedsselskab McAfee er på vej mod en børsnotering og kan derfor stille sig ind i række af selskaber, der for tiden strømmer ind på børserne, skriver Wall Street Journal.

Ifølge avisen holder McAfee og selskabet ejere - kapitalfondene TPG og Thoma Bravo samt Intel - for tiden møder med forskellige banker og rådgivere for at drøfte mulighederne for børsnotering, som meget vel vil kunne finde sted inden nytår.

TPG overtog for et par år siden 51 procent af McAfee fra Intel, som købte McAfee i 2011 for 7,5 milliarder dollar og afnoterede selskabet, der ellers blev børsnoteret i 1999.

Det kan du læse mere om her: Intel sælger kontrollen over McAfee - har ikke brug for selskabet længere

Med TPG’s køb blev McAfee prissat til 2,15 milliarder dollar, så tabet har for Intel været til at føle på.

Ifølge Wall Street Journal vil en børsnotering af McAfee sandsynligvis prisfastsætte selskabets værdi i omegnen af fem milliarder dollar.

Noteringen vil desuden kunne indbringe ejerne mindst en milliard dollar.

Ifølge avisen har McAfees ejere også overvejet at sælge selskabet i et regulært frasalg, og denne mulighed arbejdes der fortsat på.

McAfee blev etableret i 1980’erne af den flamboyante it-mand John McAfee, der forlod selskabet endegyldigt i 1994.

Han har siden levet et ret turbulent liv, hvor han blandt andet har været eftersøgt for mod.

Det kan du læse mere om her: Skræmmende dokumentarfilm fremstiller berømt it-sikkerhedsekspert som skingrende sindsyg og farlig

Læs også:

Kendt it-mand har afsløret den mystiske bitcoin-stifter Satoshi Nakamoto: Han er i live og bor i USA

McAfee eftersøgt for mord efter lang tids nedtur
IT-JOB

J. H. Schultz Information A/S

Business Intelligence-udvikler

Netcompany

IT Manager

Centrica Energy Trading A/S

Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.