Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Phil Pell/iStockphoto)

Verdensberømt it-sikkerhedsfirma på vej mod børsnotering i milliard-klassen

It-sikkerhedselskabet McAfee er på vej mod at blive børsnoteret igen, efter selskabet blev købt ud af markedet i 2011.

Det kendte it-sikkerhedsselskab McAfee er på vej mod en børsnotering og kan derfor stille sig ind i række af selskaber, der for tiden strømmer ind på børserne, skriver Wall Street Journal.

Ifølge avisen holder McAfee og selskabet ejere - kapitalfondene TPG og Thoma Bravo samt Intel - for tiden møder med forskellige banker og rådgivere for at drøfte mulighederne for børsnotering, som meget vel vil kunne finde sted inden nytår.

TPG overtog for et par år siden 51 procent af McAfee fra Intel, som købte McAfee i 2011 for 7,5 milliarder dollar og afnoterede selskabet, der ellers blev børsnoteret i 1999.

Det kan du læse mere om her: Intel sælger kontrollen over McAfee - har ikke brug for selskabet længere

Med TPG’s køb blev McAfee prissat til 2,15 milliarder dollar, så tabet har for Intel været til at føle på.

Ifølge Wall Street Journal vil en børsnotering af McAfee sandsynligvis prisfastsætte selskabets værdi i omegnen af fem milliarder dollar.

Noteringen vil desuden kunne indbringe ejerne mindst en milliard dollar.

Ifølge avisen har McAfees ejere også overvejet at sælge selskabet i et regulært frasalg, og denne mulighed arbejdes der fortsat på.

McAfee blev etableret i 1980’erne af den flamboyante it-mand John McAfee, der forlod selskabet endegyldigt i 1994.

Han har siden levet et ret turbulent liv, hvor han blandt andet har været eftersøgt for mod.

Det kan du læse mere om her: Skræmmende dokumentarfilm fremstiller berømt it-sikkerhedsekspert som skingrende sindsyg og farlig

Læs også:

Kendt it-mand har afsløret den mystiske bitcoin-stifter Satoshi Nakamoto: Han er i live og bor i USA

McAfee eftersøgt for mord efter lang tids nedtur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere