Foto: Christoffer Lund-Hansen

Atea-boss vil have mere gang i den danske forretning efter underskud: "Jeg har to ambitioner og forventninger til mine danske kolleger"

Interview: Der skal mere turbo på den danske forretning, hvis det skal leve op til koncernchef Steinar Sønstebys ambitioner. "Den danske forretning skal udgøre 30 procent af Atea i løbet af de næste par år," lyder det fra den norske topdirektør.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Læs reaktionen på endnu et underskud for den danske forretning fra Ateas norske koncernchef
  • Her er koncernchefens vurdering af det danske regnskab
  • Atea-bossens svar på, om der skal være yderligere reduktioner hos Atea Danmark
  • Det forventer topdirektøren sig af sine danske kollegaer
1.684
8:30 min
Atea i Danmark er kommet ud af andet kvartal af 2019 med et minus på 30 millioner kroner på bundlinjen.

Det viser selskabets netop offentliggjorte kvartals-regnskab, som du kan læse mere om her: Atea Danmark har tabt 30 millioner kroner i de seneste tre måneder: Se det nye regnskab her.

Omsætningen for Atea Danmark ligger fladt i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor, i det den i andet kvartal lander på 1,8 milliarder kroner.

Det ser Atea Danmark selv som udtryk for, at selskabet er på vej i den rigtige retning.

Ateas danske direktør, Morten Felding, er taget på sommerferie, og vil derfor ikke svare på Computerworlds spørgsmål.

Den norske koncernchef for hele Atea, Steinar Sønsterby, har dog stadig sin sommerferie til gode, hvorfor Computerworld ringende ham for at få hans syn på det danske regnskab.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 295kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 2.195 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?


Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.