Artikel top billede

Unity får milliardindsprøjtning: Nu er selskabet over 40 milliarder kroner værd

Spilsoftware-virksomheden med de danske rødder tilbydes aktiemilliarder fra en stribe investeringselskaber.

Spilteknologi-virksomheden med de danske rødder, modtager i disse dage flere store kapitalindsprøjtninger.

Selskabet oplyser, at investeringsselskaberne D1 Capital Partners, Canada Pension Plan Investment Board, Light Street Capitla, Sequoia Capital og Silver Lake Partners sammenlagt tilbyder at skyde 525 millioner dollars for aktiekapital i virksomheden. Buddet svarer til i alt 3,52 milliarder kroner.

Det skriver Techcrunch, som noterer, at tilbuddet vil forgylde nuværende aktionærer som hovedsageligt er at finde blandt Unitys tidligere eller nuværende ansatte.

Se også: Ny afsløring: Den danske it-succes Unity var tæt på at blive solgt til Facebook for milliarder

Selskabet bekræfter samtidigt, at det i foråret modtog en kapitaltilførsel for 150 millioner dollar i maj måned. Det resulterede dengang i, at selskabet blev værdifastsat til seks milliarder dollar, svarende til over 40 milliarder kroner.

Det nu amerikansk-baserede softwareselskab tæller nu over 2.000 medarbejdere og står, ifølge Unity, for den underliggende grafiske teknologi som i dag er at finde i over halvdelen af klodens spil.

Selskabet blev grundlagt i 2002 i København. Læs hele historien om Unity og selskabets medstifter, David Helgason, herunder:
Danske Unity er blevet en global softwaresucces: Her er hele historien om en af de største danske it-succeser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere