Artikel top billede

Unity får milliardindsprøjtning: Nu er selskabet over 40 milliarder kroner værd

Spilsoftware-virksomheden med de danske rødder tilbydes aktiemilliarder fra en stribe investeringselskaber.

Spilteknologi-virksomheden med de danske rødder, modtager i disse dage flere store kapitalindsprøjtninger.

Selskabet oplyser, at investeringsselskaberne D1 Capital Partners, Canada Pension Plan Investment Board, Light Street Capitla, Sequoia Capital og Silver Lake Partners sammenlagt tilbyder at skyde 525 millioner dollars for aktiekapital i virksomheden. Buddet svarer til i alt 3,52 milliarder kroner.

Det skriver Techcrunch, som noterer, at tilbuddet vil forgylde nuværende aktionærer som hovedsageligt er at finde blandt Unitys tidligere eller nuværende ansatte.

Se også: Ny afsløring: Den danske it-succes Unity var tæt på at blive solgt til Facebook for milliarder

Selskabet bekræfter samtidigt, at det i foråret modtog en kapitaltilførsel for 150 millioner dollar i maj måned. Det resulterede dengang i, at selskabet blev værdifastsat til seks milliarder dollar, svarende til over 40 milliarder kroner.

Det nu amerikansk-baserede softwareselskab tæller nu over 2.000 medarbejdere og står, ifølge Unity, for den underliggende grafiske teknologi som i dag er at finde i over halvdelen af klodens spil.

Selskabet blev grundlagt i 2002 i København. Læs hele historien om Unity og selskabets medstifter, David Helgason, herunder:
Danske Unity er blevet en global softwaresucces: Her er hele historien om en af de største danske it-succeser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.