Artikel top billede

Med kapitalfond i ryggen er Prodata Consult på opkøbsjagt: "Jeg vil ikke lægge skjul på, at vi kigger efter en opkøbsmulighed i Sverige"

Det danske it-selskab Prodata Consult er gået på opkøbsjagt i Sverige. Med kapitalfonden Polaris i ryggen, der købte selskabet for et år siden, sigter Prodata Consult efter endnu mere vækst og en stærkere tilstedeværelse uden for Danmark.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvornår direktøren håber på at lave et opkøb
  • Hvilke lande Prodata Consult befinder sig i
532
2:45 min
Danske Prodata Consult har en stærk tilstedeværelse på konsulentmarkedet i Danmark og i Polen.

Men med kapitalfonden Polaris i ryggen, som købte 70 procent af selskabet for godt et år siden, er Prodata Consult på udkig efter et opkøb, der kan styrke tilstedeværelsen på det svenske marked.

”Jeg vil ikke lægge skjul på, at vi kigger efter en opkøbsmulighed i Sverige," fortæller Søren Rode, der er administrerende direktør for selskabet.

Det er et led i virksomhedens strategi om at ekspand

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu kan du afprøve det nye Microsoft Visual Studio 2022 – hent det her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.