Artikel top billede

Hovedmand i Atea-sagen fik strengere straf - men dropper at kæmpe for sag i Højesteret

Rene Clausen, der er blevet udpeget som hovedmand i Atea-sagen, vælger at acceptere den dom, han fik ved landsretten. Han dropper således at anmode om at få sagen bragt til Højesteret, fortæller forsvarsadvokat. "Hvis man indleder sig på endnu en ankesag, så kan det føre nogle omkostninger med sig, som han i sidste ende kan komme til at betale, hvis ikke han får det resultat, som han havde regnet med," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvorfor Rene Clausen ikke vil gå videre med sagen
  • Hvad den tidligere it-driftschef for Region Sjælland er blevet idømt
  • Hvilken teoretisk mulighed, der stadig kan falde i den dømtes favør
604
3:15 min
Rene Clausen, tidligere it-driftschef i Region Sjælland, blev idømt den hårdeste straf af de fem anklagede, da ankesagens afgørelse i Atea-sagen faldt ved Østre Landsret 12. juli 2019.

Herefter er der kun én mulighed tilbage, for at føre sagen videre, og det er via en anmodning til procesbevillingsnævnet om at få sagen bragt i Højesteret.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.