Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Microsoft forsøger sig med 'cloud download' – en feature der kan fikse din Windows-pc, når alt andet fejler

Kommende versioner af Windows 10-styresystemet kan blive fikset med en fejlsikret version hentet fra skyen.

Skulle din Windows-maskine gå hen og strejke kan et fiks i yderste nødstilfælde at geninstallere hele Windows 10 systemet.

Den proces kræver oftest, at man benytter en anden maskine for derfra at skabe en lokal Windows-kopi, som der kan overføres eksempelvis via en USB-nøgle.

Nyeste betaversioner af Windows 10 viser, at Microsoft vil forsøge at gøre den fremgangsmåde enklere. En feature døbt ’cloud download’ beskriver hvordan en pc vil kunne genskabes eller nulstilles fra en fejlsikret version af Windows 10 i skyen.

Funktionen kan ikke afprøves endnu, men vil dukke op på sigt ifølge Microsofts Windows-blog.

Den nye feature vil kunne tilgås ved at genstarte ens Windows 10 maskine i fejlsikret tilstand.

Metoden minder om den, Apple benytter med deres Mac-maskiner hvor brugerne kan geninstallere MacOS styresystemet direkte fra Apples sky.

Netmediet The Verge noterer, at funktionen vil kræve, at pc-producenter tilpasser deres enheder til 'cloud download' for at kunne fungere optimalt.

Pc-producenter som blandt andre Lenovo, Dell, Asus og HP tilbyder i dag egne værktøjer til at genskabe en enhed fra en lokal kopi af en fejlsikret Windows 10 version.

Læs også: Nu begynder Microsoft at tvangsopgradere over halvdelen af klodens Windows 10 systemer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere