Artikel top billede

Cloudfare lukker omstridt internetforum ovenpå amerikansk masseskyderi

Det kontroversielle internetforum 8chan er nu offline efter at it-hosting og -sikkerhedsselskabet Cloudfare trækker stikket.

Det infamøse internet-forum 8chan, også kendt som Infinitychan, er ikke længere online, efter at sikkerheds og DNS-tjenesten Cloudfare trækker stikket til forummet.

Cloudfare oplyser på deres hjemmeside, at de ikke længere vil tilbyde services som DDoS-beskyttelse og DNS-hosting til 8chan ovenpå weekendens to blodige attentater i USA, hvor 29 mennesker er omkommet.

Siden har som konsekvens været utilgængelig siden 5. august tidlig morgen dansk tid.

8chan har ifølge The New York Times fungeret som hjemsted og platform for højrefløjsekstremister i de seneste måneder.

Tre masseskyderier er blevet annonceret på forhånd på sitet: Moske-angrebet i Christchurch, New Zealand, synagoge-angrebet i Poway, USA og nu masseskyderiet i El Paso, USA.

Forummets grundlægger, Fredrick Brennan, som i 2013 stiftede siden som et hjemsted for ubegrænset ytringsfrihed, appellerede til at siden lukkes ned.

”Den gør ikke verden nogen tjeneste. Den er en ulempe for alle, på nær dem, som frekventerer sitet. Og ved du hvad? Det er også en ulempe for dem. De er bare ikke klar over det.”, siger han.

I et tweet har han efterfølgende takket Cloudfare for deres beslutning.

Cloudfare blokerede i 2017 for den højreekstremistiske hjemmeside 'The Daily Stormer'.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.