Artikel top billede

Danske Bank nedprioriterer Apple Pay til fordel for egen digital løsning

Danske Bank kunne 2. april annoncere, at Apple Pay "snart" bliver tilgængelig for selskabets kunder. Alligevel er der fortsat ikke sat en endelig dato på endnu.

I 130 dage har Danske Bank proklameret, at Apple Pay 'kommer snart' til bankens kunder.

Men kunderne må vente yderligere fordi Danske Bank i stedet prioriterer sin egen mobilbanksløsning.

Det skriver Berlingske.

Læs også: Flere store danske banker er nu på vej med Apple Pay til kunderne

Danske Bank forklarer over for avisen, at udrulningen af Apple Pay fortsat går helt efter planen. Det er nemlig et spørgsmål om prioritering, lyder det fra Danmarks største bank.

"Når vi udvikler ting, har det været en klar prioritering – også sammen med vores kunder – at sige: Hvad har været det vigtigste, vi fik lavet? Og med det store fokus vi også har på vores nye mobilbank, så har vi vidst, at vi gerne skulle have Apple Pay, men hvis du kigger et år tilbage, har det ikke været det, der hastede mest, og der hvor vi skulle lægge vægten," siger Line Munkholm Haukrogh, chef for digital kanaludvikling i Danske Bank til avisen.

Læs også: Læs også: Dansk bank i Facebook-koks: Afslørede mulig Apple Pay-lancering før tid

Apple Pay vil blive en konkurrent til Danske Banks nuværende betalingstjeneste Mobilepay.

Alligevel annoncerede banken, at både privat- og erhvervskunder kunne glæde sig til den nye løsning allerede senere på året.

Danske Bank har meddelt at man fortsat forventer at lancere Apple Pay inden udgangen af august.

Desuden har både Spar Nord og Arbejdernes Landsbank annonceret, at deres kunder vil kunne bruge Apple Pay.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere