Artikel top billede

Danske Bank nedprioriterer Apple Pay til fordel for egen digital løsning

Danske Bank kunne 2. april annoncere, at Apple Pay "snart" bliver tilgængelig for selskabets kunder. Alligevel er der fortsat ikke sat en endelig dato på endnu.

I 130 dage har Danske Bank proklameret, at Apple Pay 'kommer snart' til bankens kunder.

Men kunderne må vente yderligere fordi Danske Bank i stedet prioriterer sin egen mobilbanksløsning.

Det skriver Berlingske.

Læs også: Flere store danske banker er nu på vej med Apple Pay til kunderne

Danske Bank forklarer over for avisen, at udrulningen af Apple Pay fortsat går helt efter planen. Det er nemlig et spørgsmål om prioritering, lyder det fra Danmarks største bank.

"Når vi udvikler ting, har det været en klar prioritering – også sammen med vores kunder – at sige: Hvad har været det vigtigste, vi fik lavet? Og med det store fokus vi også har på vores nye mobilbank, så har vi vidst, at vi gerne skulle have Apple Pay, men hvis du kigger et år tilbage, har det ikke været det, der hastede mest, og der hvor vi skulle lægge vægten," siger Line Munkholm Haukrogh, chef for digital kanaludvikling i Danske Bank til avisen.

Læs også: Læs også: Dansk bank i Facebook-koks: Afslørede mulig Apple Pay-lancering før tid

Apple Pay vil blive en konkurrent til Danske Banks nuværende betalingstjeneste Mobilepay.

Alligevel annoncerede banken, at både privat- og erhvervskunder kunne glæde sig til den nye løsning allerede senere på året.

Danske Bank har meddelt at man fortsat forventer at lancere Apple Pay inden udgangen af august.

Desuden har både Spar Nord og Arbejdernes Landsbank annonceret, at deres kunder vil kunne bruge Apple Pay.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere