Sådan kommer det nye DRTV til at se ud i browser-versionen.

DR’s streaming-satsning skal udfordre Netflix – men adskiller sig fra streaming-giganten på ét afgørende punkt: Her er den store plan for det nye DRTV

Interview: Det nye DRTV har været to år undervejs, når streaming-tjenesten relanceres til efteråret. Tjenesten har gennemgået markante forandringer. Det er nødvendigt, hvis målet skal opfyldes: DRTV skal videreføre flow-tv's position som DR's hovedplatform. "Det er pludseligt nogle globale megaspillere, som vi kæmper med," lyder det. Se hele planen her.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Få indblik i de store planer for DRTV og se statistikkerne for danskernes brugeradfærd på tjenesten
  • Bliv klogere på apparatet bag Danmarks nye streaming-tjeneste
  • Indsigt i DRTV's nye sourcing-strategi
  • Find ud af hvordan danskernes streaming-forbrug har ændret sig over de senere samt, hvordan danskernes flow-tv-vaner har udviklet sig over de seneste 20 år
  • Tjek ambitionerne for det nye DRTV og find ud hvor tjenesten skal sammenlignes med Netflix, og hvor den adskiller sig fra Netflix
2.207
11:15 min
På fem uger henover sommerferien havde danskerne muligheden for at teste DR's splinternye version af streaming-tjenesten DRTV, der lanceres endeligt til efteråret.

DR har endnu ikke ville sætte en fast dato på, hvornår den store lancering finder sted, men ambitionerne for den næste generation af streaming-tjenesten, der har været to år undervejs, ligger fast.

Danskernes brug af flow-tv er stødt faldende, og derfor skal de danske mediebrugere konverteres til i højere grad at bruge DRTV, så streaming-tjenestens antal af brugere tilsvarende vil vokse stødt år for år.

Samtidig skal tjenestens brugervenlighed leve op til de standarder, streaming-giganten Netflix har sat.

Det fortæller DR's CIO, Mikkel Müller, til Computerworld, da han gennemgår den store plan for DR's nye streaming-satsning.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 249kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 1.995 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Test: OnePlus leverer igen sikkert håndværk i spritny toptelefon: En hurtig mobil til en skarp pris

0 Premium-indhold

Hackerne bag Telenor-angreb kan være fyldt med varm luft: ”Det virker meget usandsynligt, at statssponsorerede grupper vil udføre denne type angreb”

0 Premium-indhold

Så mange millioner betaler Knowit for Creuna: Dansk Creuna-boss bliver chef for ny Knowit-organisation med 100 ansatte

0 Premium-indhold

Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"

0 Premium-indhold

Så galt står det til med it-sikkerheden i Danmark: Hver tredje store virksomhed har oplevet it-sikkerhedsbrud i 2019


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.