Artikel top billede

Christian Dinesen jagter sårbarheder for NNIT: "De cyberkriminelle er mange gange ligeglade med hvem de rammer"

Podcast: Er virus stadig et problem? Og hvad med cryptolockers, politisk motiverede angreb, defacing, DDOS og alle de andre sikkerhedsklassikere? Det har vi spurgt senior security architect hos NNIT, Christian Dinesen, om. Så læn dig tilbage og lyt med, når Christian deler ud af sin store viden om it-sikkerhed.

Cybertrusler er her, der og alle vegne. De vokser år for år.

Og også helt almindelige danske virksomheder er i fare for at blive ramt – også selvom de reelt bare er tilfældige forbipasserende.

Udfordringer er der nok af. Og det samme gælder it-sikkerhedsløsninger, som du hurtigt kan købe dig fattig i.

Derfor har vi skabt Security Central, en podcast, hvor vi sammen med en række eksperter giver gode råd om de it-sikkerhedsudfordringer, som helt almindelige danske virksomheder oplever.

Det aktuelle trusselsbillede

I denne første episode stiller vi skarpt på det aktuelle trusselsbillede.

For hvordan ser it-trusselsbilledet ud lige nu for en almindelig dansk virksomhed? Er virus stadig et problem?

Og hvad med cryptolockers, politisk motiverede angreb, defacing, DDOS og alle de andre sikkerhedsklassikere?

Det ved denne episodes gæst, Christian Dinesen, der arbejder som senior security architect i NNIT – et af Danmarks største it-firmaer.

Læn dig tilbage og lyt med, når han deler ud af sin store viden om it-sikkerhed.

Værter er chefredaktør for Computerworld, Lars Jacobsen og Thomas Damsgaard, head of enterprise for Norden og Benelux i Kaspersky.

Husk også du kan abonnere på Security Central på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.
Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.