Artikel top billede

Disse it-stillinger giver den laveste løn: Se listen her

Se den gennemsnitlige månedsløn for de 10 mindst løntunge områder i den danske it-sektor her. Særligt en branche skiller sig særligt negativt ud.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvilke ti områder i den danske it-sektor, der giver den laveste løn
  • Bliv klogere på hvorfor den danske spilbranche har svært ved at følge med andre danske it-virksomheder, når det gælder ansættelsesvilkårene
  • Indblik i Prosas lønstatistik for 2019
  • Se hele listen i artiklen
503
2:45 min
Mens lederstillinger er vejen til den højeste løn i den danske it-sektor, er der også områder, som man skal holde sig fra, hvis man ønsker så høj en løn som muligt.

Læs også: Disse it-stillinger giver den højeste løn i Danmark: Se hele listen her

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.