Artikel top billede

Thomas Wong har jagtet sikkerhedshuller hos danske virksomheder i 15 år: "Der er plads til forbedring på en række områder"

Podcast: De seneste 15 år har Thomas Wong fra sikkerhedsvirksomheden Ezenta besøgt danske og europæiske virksomheder for at finde deres sikkerhedshuller. Hør om de typiske problemer han finder her - og hvad du skal være opmærksom på.

Det er nemt at bliver overvældet, når det handler om it-sikkerhed.

For ud over de klassiske trusler fra medarbejdere og ikke opdaterede maskiner er der også lige de kinesiske statshackere, snedige østeuropæiske it-kriminelle og de tilfældige angreb som det, der ramte Mærsk i 2017.

Så ja, man kan sagtens få lyst til at trække netstikket ud, slukke computeren og hive skrivemaskinen ud af arkivskabet.

Men stop lige inden du stor-køber frimærker og gær. For din tid og dine penge er bedre brugt op at finde hullerne i din virksomheds digitale forsvar.

Det ved Thomas Wong fra sikkerhedsvirksomheden Ezenta – for han har de seneste 15 år besøgt danske og europæiske virksomheder for at finde deres sikkerhedshuller.

Og han har derfor efterhånden en af Danmarks stærkeste tilgange, når det kommer til it-sikkerhed – en tilgang, som vi skal tale mere om i denne epsiode.

Dette er tredje episode af Security Central. Du kan finde en oversigt over alle episoderne her.

Værter er chefredaktør for Computerworld, Lars Jacobsen og Thomas Damsgaard, Head of Enterprise for Norden og Benelux hos Kaspersky.

Husk også du kan abonnere på Security Central på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.